Ανεύρεση σορού άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων στην Πύλο – Εντοπισμός και διάσωση αλλοδαπού στη Σάμο – Διακομιδές ασθενών

Ανεύρεση σορού άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων στην Πύλο – Εντοπισμός και διάσωση αλλοδαπού στη Σάμο – Διακομιδές ασθενών 
 
 
Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες την 08-07-2018, η Λιμενική Αρχή Πύλου, για τον εντοπισμό σορού άνδρα, επί της ν. “ΚΟΥΛΟΥΡΑ” Μεθώνης.
Στο σημείο έσπευσαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής με το Α/Ψ “ΜΑΡΙΑΝΝΑ” Σ.Π. 229, με την συνδρομή στελεχών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Μεσσηνίας,  όπου διαπίστωσαν την ύπαρξη της ανωτέρω σορού, αγνώστων λοιπών στοιχείων, σε ιδιαίτερα προχωρημένη  σήψη. 
Από τη Λιμενική Αρχή Πύλου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου και Καλαμάτας.
*****
 
Στον εντοπισμό και τη διάσωση ενός (01) αλλοδαπού προέβη, πρωινές ώρες σήμερα, πλωτό σκάφος της δύναμης FRONTEX κατά τη διάρκεια περιπολίας του στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής επιχείρησης ''ΠΟΣΕΙΔΩΝ 2018'' .
Συγκεκριμένα, ανωτέρω πλωτό εντόπισε στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή ν. Σάμου, ανωτέρω αλλοδαπό στη θάλασσα.
Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, το πλήρωμα του ανωτέρω σκάφους προέβη, στην ασφαλή περισυλλογή και διάσωση του ανωτέρω, ο οποίος μεταφέρθηκε στο λιμένα Πυθαγορείου.
Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Σάμου.
 
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, πρώτες πρωινές και πρωινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης: 
-42χρονης από το λιμένα Θάσου στο λιμένα Κεραμωτής, με το Ε/Γ-Ο/Γ ''ΘΑΣΟΣ Ι'' Ν.Π. 11657,
-48χρονης από το λιμένα Σίφνου στο λιμένα Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και
-35χρονος από το λιμένα Αλοννήσου στο λιμένα Αγνώντα Σκοπέλου, με το Ε/Π-Τ/Ρ “ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ” Ν.Π. 10001.
 
 
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL