Εντοπισμός οδηγού οχήματος χωρίς τις αισθήσεις του στη Σαλαμίνα

Εντοπισμός οδηγού οχήματος χωρίς τις αισθήσεις του στη ΣαλαμίναΈλεγχοι στην Ιχθυόσκαλα Δημοσίου στη Νέα Μηχανιώνα – Μεταφορές ασθενών

Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ενημερώθηκε ότι στον προβλήτα του λιμένα Παλουκίων, πλησίον του χώρου στάθμευσης των ταξί, υπάρχει εγκαταλελειμμένο όχημα με ανοιχτή την πόρτα του οδηγού.

Άμεσα στο σημείο μετέβη προσωπικό Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. το οποίο εντόπισε και ανέσυρε από τη θάλασσα, χωρίς τις αισθήσεις του, τον 70χρονο οδηγό του.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο τοπικό Κέντρο Υγείας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός του πρόκειται να μεταφερθεί στο Νεκροτομείο Πειραιά για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Σαλαμίνας.

========================

Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ύστερα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην Ιχθυόσκαλα Δημοσίου της Νέας Μηχανιώνας, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής, στη ράμπα φορτοεκφόρτωσης αλιευμάτων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκαπέντε (15) κιλά ιχθύων του είδους «μπακαλιάρος», υπολειπόμενων διαστάσεων 16–18 εκ. (αντί του προβλεπόμενου 20 εκ.) ενώ βεβαιώθηκε αλιευτική παράβαση στο Α/Κ σκάφος που είχε αλιεύσει και διαθέσει τα ανωτέρω αλιεύματα προς πώληση.

Επίσης, βραδινές ώρες χθες, ύστερα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα δημοπράτησης Ιχθυόσκαλας Δημοσίου της Νέας Μηχανιώνας, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ογδόντα (80) κιλά ιχθύων του είδους «λαυράκι», υπολειπόμενων διαστάσεων 21–23 εκ. (αντί του προβλεπόμενου 25 εκ.).

Προανάκριση, διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Νέας Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, ενώ τα κατασχεμένα αλιεύματα πρόκειται να διατεθούν σε ευαγή ιδρύματα.

========================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν χθες και σήμερα, οι παρακάτω μεταφορές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης :

·         30χρονου, από το λιμάνι της ν. Ψαρά στο λιμάνι της Χίου, με  πλωτό σκάφος Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ.,

·         58χρονου, από το λιμάνι Καμαριώτισσας Σαμοθράκης στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, με  πλωτό σκάφος Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. και

·         76χρονου, από το λιμάνι της Θάσου στο λιμάνι της Κεραμωτής, με το Ε/Γ-Ο/Γ «ΘΑΣΟΣ Ι» Ν.Π. 11657.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL