Πυρκαγιά σε Θ/Γ-Α/Ψ στο Φάληρο

Πυρκαγιά σε Θ/Γ-Α/Ψ στο Φάληρο – Πυρκαγιά σε απορριμματοφόρο όχημα στο Ηράκλειο – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στο Βόλο

Πυρκαγιά, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εκδηλώθηκε πρωινές ώρες σήμερα στο Θ/Γ-Α/Ψ σκάφος «GALATEA» σημαίας Βρετανίας, το οποίο ελλιμενίζεται στον τουριστικό λιμένα Φαλήρου.

Άμεσα, ενημερώθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πειραιά, η οποία ανέλαβε την πυρόσβεση του σκάφους με συνδρομή πλωτών και χερσαίων μέσων. Με μέριμνα του Ε’ Λιμενικού Τμήματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά απομακρύνθηκαν παραπλήσια σκάφη για προληπτικούς λόγους ασφαλείας, ενώ με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας του Θ/Γ σκάφους τοποθετήθηκε πλωτό αντιρρυπαντικό φράγμα περιμετρικά του σκάφους προς αποφυγή θαλάσσιας ρύπανσης.

Επί του σκάφους δεν επέβαινε πλήρωμα, ενώ από την πυρκαγιά δεν υπήρξε περιστατικό τραυματισμού, ούτε κινδύνευσε ανθρώπινη ζωή και δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Στο σημείο παραμένουν ρυμουλκά σκάφη ιδιωτικής εταιρείας για απάντληση υδάτων από το Θ/Γ σκάφος και πλωτός γερανός για συγκράτηση του πλοίου προς αποτροπή βύθισής του.

Προανάκριση διενεργείται από το Ε’ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.   

========================

Πυρκαγιά, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εκδηλώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα σε απορριμματοφόρο όχημα του Δήμου Ηρακλείου, το οποίο κινούνταν επί της παραλιακής οδού Νεάρχου (χερσαία ζώνη λιμένα Ηρακλείου).

Άμεσα στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηρακλείου όπου και κατέσβησε την πυρκαγιά, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε βλάβη σε τρίτους ή σε άλλα οχήματα.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου.

========================

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, επί της παραλιακής οδού στο Βόλο, όταν δίκυκλο όχημα με οδηγό 83χρονο συγκρούστηκε με αγνώστων στοιχείων ποδηλάτη με συνέπεια την ανατροπή και των δύο οχημάτων.

Αποτέλεσμα της ανατροπής ήταν ο τραυματισμός του 83χρονου, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γ.Ν. Βόλου «ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ» για παροχή πρώτων βοηθειών, όπου και παρέμεινε για νοσηλεία και περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.   

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL