Τραυματισμός αλιεργάτη στην Ιτέα

Τραυματισμός αλιεργάτη στην Ιτέα – Συλλήψεις παράνομων μεταναστών και διακινητών τους στην Πάτρα - Μεταφορά ασθενούς

 

Μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ιτέας ενημερώθηκε από τον Κυβερνήτη του Α/Κ σκάφους (μηχανότρατα) «ΣΙΔΗ» Ν. Νεάπολης Βοιών αριθ. 03, για τραυματισμό, ενός 36χρονου αλλοδαπού αλιεργάτη στο στήθος κατά την εκτέλεση αλιευτικών εργασιών.

Μετά τον κατάπλου του σκάφους στην Ιτέα, ο 36χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Άμφισσας για ιατρικές εξετάσεις όπου και εξήλθε αυθημερόν.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

========================

Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, στην πύλη εισόδου του νότιου λιμένα Πατρών, κατόπιν ελέγχου που διενεργήθηκε από προσωπικό Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της Λιμενικής Αρχής Πατρών, σε Φ/Γ όχημα (τράκτορας / επικαθήμενο) που επρόκειτο να ταξιδέψει με Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, δύο (02) 49χρονοι αλλοδαποί, οδηγός και συνοδηγός του οχήματος, διότι μετέφεραν στον χώρο του φορτίου δέκα έξι (16) αλλοδαπούς άνευ ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από την χώρα, οι οποίοι επίσης και συνελήφθησαν.

Επίσης, απογευματινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, κατά την διενέργεια ελέγχων σε άτομα που επρόκειτο να ταξιδέψουν με Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών / Τμήμα Αλλοδαπών, συνελήφθησαν, δύο (02) αλλοδαποί, ηλικίας 35 και 26 χρονών αντίστοιχα. Συγκεκριμένα ο 35χρονος παρείχε άμεση συνέργεια, συνοδεύοντας και συνταξιδεύοντας μαζί  με τον 26χρονο, ο οποίος κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο άλλου προσώπου, με σκοπό την  παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Τέλος, συνελήφθησαν βραδινές ώρες χθες, στο ίδιο λιμάνι, σε γενόμενο έλεγχο από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών / Τμήμα Αλλοδαπών, σε άτομα που επρόκειτο να ταξιδέψουν με Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, τρεις (03) αλλοδαποί, οι οποίοι οι δύο (02) εξ’ αυτών κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και ο τρίτος ταξιδιωτικό έγγραφο άλλου προσώπου, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από την χώρα.

 

Προανακρίσεις και για τα τρία (03) περιστατικά, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ κατασχέθηκαν το Φ/Γ όχημα από το πρώτο περιστατικό και όλα τα ανωτέρω πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

========================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, μεταφέρθηκε απογευματινές ώρες χθες, από το λιμάνι Αδάμαντα της Μήλου στο λιμάνι της Σύρου, με πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ. ΑΚΤ., 68χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL