Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στην Αλεξανδρούπολη – Ακυβερνησία Ε/Π-Τ/Ρ σκάφους στον Κίσσαμο – Σύλληψη αλλοδαπών στην Πάτρα – Διακομιδή ασθενούς

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στην Αλεξανδρούπολη – Ακυβερνησία Ε/Π-Τ/Ρ σκάφους στον Κίσσαμο – Σύλληψη αλλοδαπών στην Πάτρα –  Διακομιδή ασθενούς
 
   Στη σύλληψη ενός 27χρονου ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, προέβησαν μεσημβρινές ώρες σήμερα, στελέχη του γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών και του γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης, κατόπιν ένδειξης αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών ''AGNES'' μετά συνοδού της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.
       Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στον ανωτέρω στον οικείο λιμένα, πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου προς τον λιμένα Καμαριώτισσας Σαμοθράκης, βρέθηκε να κατέχει εντός των αποσκευών του, μία (01) πλαστική συσκευασία περιέχουσα ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους δέκα πέντε γραμμαρίων και δύο δεκάτων του γραμμαρίου (15,2gr). 
    Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικών ουσιών η οποία πρόκειται να αποσταλεί στη Χημική Υπηρεσία Αλεξανδρούπολης για ανάλυση. 
     Διαθέσιμο φωτογραφικό υλικό στην ιστοσελίδα www.hcg.gr.
 
 
*****
 
      Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Κισσάμου, για ακυβερνησία του Ε/Π-Τ/Ρ σκάφους “ΝΥΜΦΗ ΘΑΛΑΣΣΑΡΝΗ” Ν.Χ. 638, με τέσσερις (04) επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του λιμενίσκου “ΠΛΑΤΑΝΟΥ”.
        Άμεσα στο σημείο μετέβησαν τα Α/Κ “ΜΠΑΜΠΗΣ” Ν.Χ. 444 και “ΔΕΛΦΙΝΙ” Λ.Κ. 115, τα οποία ρυμούλκησαν το “ΝΥΜΦΗ ΘΑΛΑΣΣΑΡΝΗ” στον λιμενίσκο “ΠΛΑΤΑΝΟΥ”, όπου προσδέθηκε με ασφάλεια, χωρίς να αναφερθεί τραυματισμός ή θαλάσσια ρύπανση. 
        Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του εν λόγω σκάφους, μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και προσκόμισης σχετικού βεβαιωτικού από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.
 
*****
 
      Στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών ηλικίας 30 και 21 ετών, προέβησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
            Συγκεκριμένα, ο 30χρονος σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, κατείχε και επέδειξε για λογαριασμό δικό του, της 21χρονης αλλοδαπής και των ανήλικων τέκνων τους, πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
   Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.
 
 
*****
 
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, απογευματινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Πάρου στο λιμένα Νάξου, με το Ε/Π-Α/Ψ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ” Ν.Ν. 57, 79χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL