Απαγόρευση απόπλου και άρση απαγόρευσης Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στην Ηγουμενίτσα - Θάνατοι λουόμενων στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής, στην Επανομή, στην Καβάλα και στη Θάσο - Σύλληψη αλλοδαπών για κατοχή εγγράφων αμφιβόλου γνησιότητας στη Χίο

Απαγόρευση απόπλου και άρση απαγόρευσης Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στην Ηγουμενίτσα - Θάνατοι λουόμενων στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής, στην Επανομή, στην Καβάλα και στη Θάσο - Σύλληψη αλλοδαπών για κατοχή εγγράφων αμφιβόλου γνησιότητας στη Χίο 
 
   Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''OLYMPIC CHAMPION'' Ν.Χανίων 29, για μηχανική βλάβη σε μία από τις τέσσερις μηχανές του, κατά την διάρκεια εκτέλεσης προγραμματισμένου δρομολογίου του από το λιμένα Ανκόνας Ιταλίας προς τους λιμένες Ηγουμενίτσας και Πάτρας, χωρίς να αιτεί συνδρομή.
  Το ''OLYMPIC CHAMPION'' κατέπλευσε στο λιμένα Ηγουμενίτσας μεσημβρινές ώρες, όπου άμεσα μετέβη το Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων,  ενώ οι χίλιοι διακόσιοι σαράντα δύο (1242) επιβάτες του καθώς και τα οχήματά του αποβιβάστηκαν ασφαλώς. Στο πλοίο απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου, ενώ μετά από προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης και εν ισχύ πιστοποιητικού αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, το πλοίο συνέχισε το δρομολόγιό του για λιμένα Πάτρας για έναν μεμονωμένο πλου, με τριακόσιους δεκαεννέα (319) επιβάτες και ενενήντα δύο (92) Ι.Χ.Ε.    
       *****
   Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε πρωινές ώρες σήμερα από τη θαλάσσια περιοχή του οικισμού ''ΓΑΛΗΝΗ'' Νέας Καλλικράτειας Χαλκιδικής, 69χρονος ημεδαπός.
   Ο 69χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
    Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης.
       *****
       Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Πάλιουρα Επανομής, 82χρονος ημεδαπός.
  Ο 82χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο ΄΄ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ''  όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
     Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Νέας Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
     
                                                                                  *****
     Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Αμμόλοφων Ν.Περάμου Καβάλας, 69χρονη αλλοδαπή.
      Η 69χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ελευθερούπολης  όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας.
 
                                                                                 *****
      Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε απογευματινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή της της Αγίας Άννας Θάσου, 52χρονος αλλοδαπός.
     Ο 52χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Πρίνου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Διενεργείται προανάκριση από το Α' Λιμενικό Τμήμα Θάσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας.
 
                                                                                 *****
       Δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν μεσημβρινές ώρες σήμερα, από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου στον οικείο λιμένα κατά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, προερχόμενο από λιμένα Μυτιλήνης με προορισμό  λιμένα Πειραιά.
    Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποιήθηκε από τα παραπάνω στελέχη, διαπιστώθηκε ότι οι δύο αλλοδαποί ηλικίας 31 και 23 ετών, κατείχαν και επέδειξαν ταξιδιωτικά έγγραφα αμφιβόλου γνησιότητας, με σκοπό να μεταβούν στο λιμένα Πειραιά.
        Διενεργείται προανάκριση από την οικεία Λιμενική Αρχή.
 
                                                                                  *****
          
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL