Εξιχνίαση υπόθεσης κλοπής αυτοκινήτου στα Νέα Στύρα Εύβοιας – Σύλληψη Πλοιάρχου Ε/Γ-Δ/Ρ πλοίου στην Πρέβεζα – Διακομιδή ασθενούς

Εξιχνίαση υπόθεσης κλοπής αυτοκινήτου στα Νέα Στύρα Εύβοιας – Σύλληψη Πλοιάρχου Ε/Γ-Δ/Ρ πλοίου στην Πρέβεζα – Διακομιδή ασθενούς  
 
Εξιχνιάστηκε μεσημβρινές ώρες χθες η κλοπή Ι.Χ.Ε αυτοκινήτου, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Νέων Στύρων, στον οικείο λιμένα.
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης υπηρεσίας τους στον επιβατηγό λιμένα των Νέων Στύρων, τα ανωτέρω στελέχη ενημερώθηκαν από μία γυναίκα και έναν άνδρα ότι κατά την επιβίβασή τους στο Ε/Γ-Ο/Γ ''ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΙΙΙ'' Ν.Π. 12407, το οποίο θα απέπλεε για την Αγία Μαρίνα Αττικής, εντόπισαν σταθμευμένο μέσα στο γκαράζ του, όχημα που προσομοίαζε με όχημα ιδιοκτησίας του άνδρα, το οποίο είχε κλαπεί προ μηνός, από την οικία του, και το οποίο είχε δηλώσει ως κλαπέν ο ίδιος στην Αστυνομική Αρχή Ηλιούπολης Αττικής.  
Μετά από έρευνα που πραγματοποίησαν τα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., διαπιστώθηκε ότι το όχημα έφερε νόμιμες πινακίδες οι οποίες αντιστοιχούσαν σε έτερο όχημα, σε συνάρτηση με τον αριθμό πλαισίου και ως εκ τούτου, άμεσα από τη Λιμενική Αρχή εντοπίστηκαν οι φερόμενοι ως δράστες οι οποίοι είχαν επιβιβαστεί στο πλοίο.
Διενεργείται προανάκριση από το Α' Λιμενικό Τμήμα των Νέων Στύρων του Λιμεναρχείου Καρύστου, ενώ το Ι.Χ.Ε όχημα πρόκειται να αποδοθεί στο νόμιμο ιδιοκτήτη του.
Διαθέσιμο φωτογραφικό υλικό στο www.hcg.gr.
 
*****
 
Συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πρέβεζας ο Πλοίαρχος του Ε/Γ-Δ/Ρ πλοίου “ΑΖΙΜΟΥΤ” Ν.Π. 12440.
Συγκεκριμένα,μετά από έλεγχο που πραγματοποίησαν τα ανωτέρω στελέχη πριν τον αόπλου του πλοίου για το λιμένα Γαΐου Παξών, διαπίστωσαν τη μη ορθή καταγραφή των επιβαινόντων. Συγκεκριμένα, ο αριθμός των επιβατών που είχε καταγραφεί ήταν εξήντα πέντε (65), έναντι του ορθού των εξήντα εννέα (69), που διαπιστώθηκε μετά την καταμέτρησή τους.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή, επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες από τον νόμο διοικητικές κυρώσεις. 
 
*****
 
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, βραδινές ώρες χθες, από το λιμένα Παρθένι Λέρου  στο λιμένα Πάτμου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΔΕΛΦΙΝΙ” Ν.Λ. 56 , 82χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης. 
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL