Παρέκκλιση δρομολογίου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου προς αποβίβαση ασθενών επιβατών στο Λαύριο -

Παρέκκλιση δρομολογίου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου προς αποβίβαση ασθενών επιβατών στο Λαύριο - Σύλληψη παράνομου αλλοδαπού στην Πάτρα - Απαγόρευση απόπλου Ε/Π-Τ/Ρ πλοίου στην Ιεράπετρα - Απαγόρευση απόπλου Ι/Φ σκάφους στην Κεφαλληνία

 

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Λαυρίου, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για έκτακτη προσέγγιση στο λιμένα Λαυρίου του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΠΑΤΜΟΣ'' Ν.Π. 12119 κατά παρέκκλιση του προγραμματισμένου του δρομολογίου (Ανάφη - Θήρα - Ίος - Νάξος - Πάρος - Πειραιάς), προκειμένου να αποβιβάσει 15χρονο αλλοδαπό επιβάτη και 45χρονη επιβάτιδα, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Οι ανωτέρω, με τον κατάπλου του πλοίου στο λιμένα Λαυρίου, διεκομίσθησαν ο μεν 15χρονος με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής ''ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ'' και η 45χρονη με ιδιωτικό ασθενοφόρο όχημα σε ιδιωτικό μαιευτήριο, ενώ το ''ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΠΑΤΜΟΣ'' απέπλευσε προς συνέχιση του προγραμματισμένου δρομολογίου του για λιμένα Πειραιά.

 

*****

 

Στη σύλληψη ενός 26χρονου αλλοδαπού προέβησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό, διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο που ανήκει σε άλλο πρόσωπο.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.

 

*****

 

Σε απαγόρευση απόπλου του Ε/Π-Τ/Ρ ''ΤΣΙΚΙΤΑ'' Ν. Θεσσαλονίκης 1181 προέβησαν τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ιεράπετρας, απογευματινές ώρες σήμερα, κατόπιν ενημέρωσης από τον Κυβερνήτη για βλάβη στον εγκατεστημένο τηλεπικοινωνιακό σταθμό του εν λόγω πλοίου.

 

*****

 

Σε απαγόρευση απόπλου του Ι/Φ ''INVICTUS I'' σημαίας Αυστραλίας προέβησαν τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Κεφαλληνίας, μεσημβρινές ώρες σήμερα, κατόπιν δήλωσης μηχανικής βλάβης από τον Κυβερνήτη του.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL