Σύλληψη διακινητή αλλοδαπών στην Κω – Θάνατος λουόμενης στη Ραφήνα – Συλλήψεις αλλοδαπών στη Ζάκυνθο

Σύλληψη διακινητή αλλοδαπών στην Κω – Θάνατος λουόμενης στη Ραφήνα – Συλλήψεις αλλοδαπών στη Ζάκυνθο  
 
Στη σύλληψη ενός 27χρονου διακινητή αλλοδαπών προέβησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Συγκεκριμένα, στελέχη του Λιμεναρχείου Κω, εντόπισαν ταχύπλοο σκάφος με ικανό αριθμό αλλοδαπών επιβαινόντων, να προσεγγίζει την παραθαλάσσια περιοχή “ΣΚΑΝΔΑΡΙ” ν.Κω. Στη συνέχεια εντοπίστηκαν δέκα (10) αλλοδαποί, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στην Κω, ενώ συνελήφθη ο 27χρονος χειριστής του σκάφους, για παράνομη είσοδο και παράνομη διακίνηση προσώπων.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κω.
 
***** 
 
Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, 82χρονη ημεδαπή λουόμενη, από τη θαλάσσια περιοχή “ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ”.
Η ανωτέρω, η οποία είχε μεταβεί στην εν λόγω περιοχή για λήψη θαλασσίου λουτρού, διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Σπάτων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε  διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών.
 
 
***** 
 
Δύο (02) αλλοδαποί, ηλικίας 27 και 34 ετών, συνελήφθησαν μεσημβρινές ώρες σήμερα, από στελέχη του Λιμεναρχείου Ζακύνθου.
Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του γραφείου Ασφάλειας του Λιμεναρχείου Ζακύνθου, στο μόλο Αγίου Νικολάου, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχαν και επέδειξαν ταξιδιωτικά έγγραφα άλλου προσώπου, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα. 
Επίσης, ένας 20χρονος αλλοδαπός, συνελήφθη, απογευματινές ώρες σήμερα, από στελέχη του  γραφείου Ασφαλείας του Λιμεναρχείου Ζακύνθου, διότι κατόπιν ελέγχου που πραγματοποιήθηκε, στο  μόλο Αγίου Νικολάου, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφό, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό. 
Προανακρίσεις, διενεργούνται από το Λιμεναρχείο Ζακύνθου.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL