Ακυβερνησία Ι/Φ σκάφους στην Αμοργό – Θάνατος λουόμενης στη Ναύπακτο – Σύλληψη αλλοδαπού στην Πάτρα – Διακομιδή ασθενούς

Ακυβερνησία Ι/Φ σκάφους στην Αμοργό – Θάνατος λουόμενης στη Ναύπακτο – Σύλληψη αλλοδαπού στην Πάτρα – Διακομιδή ασθενούς
 
Ακυβέρνητο, λόγω μηχανικής βλάβης, έμεινε απογευματινές ώρες σήμερα, το Ι/Φ “ΙΝΤΙ” Ν.Π. 10735, με έναν (01) ημεδαπό και πέντε (05) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή έξωθεν του όρμου “ΑΙΓΙΑΛΗΣ” ν.Αμοργού.
Το εν λόγω σκάφος ρυμουλκήθηκε από το Τ/Χ “ΔΙΟΝΥΣΗΣ-ΓΙΑΝΝΗΣ” Τ.Π. 1596-Ι και προσδέθηκε με ασφάλεια στον λιμένα “ΑΙΓΙΑΛΗΣ” χωρίς να αναφερθεί τραυματισμός ή θαλάσσια ρύπανση.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του “ΙΝΤΙ” μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης. 
 
*****
 
Χωρίς τις αισθήσεις της, ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, 79χρονη ημεδαπή, από τη θαλάσσια περιοχή “ΓΡΙΜΠΟΒΟΥ” Ναυπάκτου.
Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Ναυπάκτου, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
 
*****
 
Στη σύλληψη ενός 41χρονου αλλοδαπού προέβησαν, απογευματινές ώρες σήμερα,  στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
      Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών με τη συνδρομή στελεχών του γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.
  Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.
 
*****
 
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, απογευματινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Ίου στο λιμένα Θήρας, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΟΥΛΗΣ” Ν.Θ. 41, 22χρονης, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης. 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL