Θανάσιμος τραυματισμός αλλοδαπού στα Σεϊτάν Λιμάνια Χανίων - Απαγόρευση απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ στη Νάξο - Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα

 Θανάσιμος τραυματισμός αλλοδαπού στα Σεϊτάν Λιμάνια Χανίων - Απαγόρευση απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ στη Νάξο - Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα 
 
 
     Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Χανίων, για τον τραυματισμό 17χρονου αλλοδαπού στην θαλάσσια περιοχή Σεϊτάν Λιμάνια Αρκωτηρίου Χανίων, μετά από πτώση του σε βραχώδη περιοχή, από ύψος 8-10 μέτρων περίπου.
   Άμεσα στην περιοχή μετέβη περιπολικό όχημα της οικείας Λιμενικής Αρχής  και στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, απέπλευσε περιπολικό σκάφος του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και ιδιωτικό σκάφος.
      Ο 17χρονος μεταφέρθηκε στο λιμένα Μαραθίου από ιδιωτικό σκάφος, απ' όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και στη συνέχεια διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων ''ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ'' έχοντας τις αισθήσεις του, ενώ απογευματινές ώρες σήμερα, υπέκυψε στα τραύματά του.
     Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
                                                                   
        *****     
         Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Νάξου από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ ''ΑΝΔΡΟΣ ΤΖΕΤ'' σημαίας Κύπρου, για πιθανή εισχώρηση αντικειμένου στον αριστερό υδροπροωθητήρα του πλοίου, κατά τη διάρκεια κατάπλου στον οικείο λιμένα, προερχόμενο από τους λιμένες της Σύρου και της Πάρου.
      Από το Λιμεναρχείο Νάξου που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''ΑΝΔΡΟΣ ΤΖΕΤ'', μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ οι επιβάτες του πλοίου προωθήθηκαν στους προορισμούς τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.
           Διενεργείται προανάκριση από το Λιμεναρχείο Νάξου.                 
 
*****     
    Στη σύλληψη ενός 20χρονου αλλοδαπού προέβησαν, απογευματινές ώρες σήμερα,  στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
      Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.
     Επίσης, στις συλλήψεις δύο αλλοδαπών ηλικίας 21 ετών αμφότεροι, προέβησαν απογευματινές ώρες σήμερα,  στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
     Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, ο μεν πρώτος κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο άλλου προσώπου, με την άμεση συνέργεια του δεύτερου, ο οποίος τον συνόδευε και θα ταξίδευε μαζί του, με σκοπό την παράνομη έξοδό του πρώτου από τη χώρα.
   Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατασχέθηκαν τα πλαστά έγγραφα.                                                                                   
                                                                         *****
          
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL