Συνέχεια ενημέρωσης για την προσάραξη Ι/Φ-Α/Ψ σκάφους και εντοπισμό δύο σορών ανδρών στη Λέρο την 05/08/18 - Θάνατοι λουομένων στη Χαλκιδική, στο Πόρτο Ράφτη, στα Μάταλα και στη Χαλκίδα

Συνέχεια ενημέρωσης για την προσάραξη Ι/Φ-Α/Ψ σκάφους και εντοπισμό δύο σορών ανδρών στη Λέρο την 05/08/18 - Θάνατοι λουομένων στη Χαλκιδική, στο Πόρτο Ράφτη, στα Μάταλα και στη Χαλκίδα
 
Συνέχεια ενημέρωσης:
Αναφορικά με  την προσάραξη Ι/Φ-Α/Ψ σκάφους και εντοπισμό δύο σορών ανδρών στη Λέρο την 05/08/18, γνωρίζεται ότι οι ανωτέρω αναγνωρίστηκαν από οικείους τους.
Πρόκειται για 55χρονο και 77χρονο αλλοδαπό.
 
*****
Χωρίς τις αισθήσεις της, ανασύρθηκε, βραδινές ώρες χθες, 90χρονη ημεδαπή, από τη θαλάσσια περιοχή Χανιώτη Χαλκιδικής.
Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
 
*****
Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, 85χρονος ημεδαπός, από την παραλία Αγίου Σπυρίδωνα Πόρτο Ράφτη Αττικής.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Μαρκοπούλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Μαρκοπούλου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
 
*****
Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, 66χρονος αλλοδαπός, από την παραλία Ματάλων Κόκκινου Πύργου Δήμου Φαιστού.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Λιμενικό Σταθμό Κόκκινου Πύργου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
 
*****
Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, 85χρονος ημεδαπός, από τη θαλάσσια περιοχή Πλάκας Δηλεσίου Δήμου Τανάγρας.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL