Τραυματισμός στο Ε/Γ – Ο/Γ «ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ» στην Χίο

Τραυματισμός στο Ε/Γ – Ο/Γ «ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ» στην Χίο – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Κέρκυρα – Ελαφριά πρόσκρουση Ε/Γ-Ο/Γ πλοίων στον Πειραιά

Η Λιμενική Αρχή Χίου ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, ότι στο Ε/Γ-Ο/Γ «ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ» Ν. Μυτιλήνης 36, το οποίο είχε αποπλεύσει από λιμένα Χίου με προορισμό το λιμένα Βαθέως Σάμου, υπήρξε τραυματισμός 30χρονου επιβάτη.

Με τον κατάπλου του πλοίου στο λιμένα Χίου, ο 30χρονος τραυματίας παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα και διεκομίσθη στο Νοσοκομείο ΣΤΕΠ Χίου, όπου και νοσηλεύτηκε.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου.

=======================

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, επί της παραλιακής οδού στην Κέρκυρα, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό 65χρονο, ο οποίος κινούνταν επί της εν λόγω οδού, συγκρούστηκε με ποδήλατο με οδηγό 85χρονο, ο οποίος επίσης κινούνταν στην εν λόγω οδό προς την ίδια κατεύθυνση.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός του ποδηλάτη, ο οποίος παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας όπου και νοσηλεύεται.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας.  

=======================

Μεσημβρινές ώρες σήμερα, κατά τη διαδικασία απόπλου του Ε/Γ-Ο/Γ «ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ» Ν.Π. 10532, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Πειραιά προς Αίγινα και λόγω ισχυρών ανέμων, προσέκρουσε ελαφριά με την πρύμνη του στην πλώρη του Ε/Γ-Π/Κ «ΕΛΕΝΑ Φ» Ν.Π. 6904, το οποίο βρισκόταν προσδεμένο στον προβλήτα και είχε προγραμματισμένο δρομολόγιο προς Σαλαμίνα.

Από το περιστατικό της πρόσκρουσης προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές, ενώ δεν προκλήθηκε τραυματισμός, ούτε θαλάσσια ρύπανση.

Οι επιβάτες που επέβαιναν στα ανωτέρω πλοία προωθήθηκαν στον προορισμό τους με επόμενα δρομολόγια.

Από το 8ο Λιμενικό Φυλάκιο του Α’ Λιμενικού Τμήματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά απαγορεύθηκε ο απόπλους των δύο (02) πλοίων.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL