Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών και διακινητή στην Ηγουμενίτσα

Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών και διακινητή στην Ηγουμενίτσα – Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών και διακινητή στην Πάτρα

Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, σε φορτηγό όχημα / επικαθήμενο, 43χρονος ημεδαπός οδηγός, διότι βρέθηκαν κρυμμένοι μέσα σε μεγάλα χάρτινα κουτιά, τα οποία είχαν διαμορφωμένη ξύλινη κατασκευή στην μέση, σαράντα (40) αλλοδαποί άνευ ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ το φορτηγό όχημα κατασχέθηκε.  

=======================

Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στην πύλη εισόδου του νότιου λιμένα Πατρών, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, σε φορτηγό όχημα (τράκτορας / επικαθήμενο), 33χρονος αλλοδαπός οδηγός, διότι μετέφερε κρυμμένους δέκα οχτώ (18) αλλοδαπούς, εντός του φορτίου, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Επίσης, συνελήφθησαν βραδινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, σε άτομα που επρόκειτο να ταξιδέψουν με Ε/Γ–Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, δύο (02) αλλοδαποί, διότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Τέλος, συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, σε άτομα που επρόκειτο να ταξιδέψουν με Ε/Γ–Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, 39χρονος αλλοδαπός, ο οποίος παρείχε άμεση συνέργεια σε δύο (02) αλλοδαπούς, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ το φορτηγό όχημα κατασχέθηκε.

 

Σχετικά αρχεία: 

Wildcard SSL