Συλλήψεις αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα και την Πάτρα -

Συλλήψεις αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα και την Πάτρα - Τραυματισμός μέλος πληρώματος Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στην Κέρκυρα - Θάνατοι λουόμενων στο Ρέθυμνο, τα Νέα Μουδανιά και το Πλωμάρι - Διακομιδές ασθενών

 

Στη σύλληψη τεσσάρων (04) συνολικά αλλοδαπών προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι δύο (02) κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, ένας (01) κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκουν σε άλλο πρόσωπο και ένας (01) κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο χωρίς σφραγίδα εισόδου σε έδαφος schengen.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

 

*****

 

Στη σύλληψη ενός 23χρονου αλλοδαπού προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα, κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.

 

*****

 

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας, βραδινές ώρες χθες, για περιστατικό τραυματισμού ενός αλλοδαπού 43χρονου, μέλος πληρώματος του Ε/Γ-Ο/Γ ''SARANDA EXPRESS'' σημαίας Αλβανίας.

Συγκεκριμένα, κατά τη διαδικασία πρόσδεσης του ανωτέρω πλοίου στο λιμένα Κέρκυρας, προερχόμενο από το λιμένα Αγίων Σαράντα Αλβανίας, ο εν λόγω 43χρονος τραυματίστηκε στο δεξί χέρι και στο δεξί πόδι του ύστερα από πτώση του στον καταπέλτη του πλοίου όπου βρισκόταν, ενώ διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, από όπου και εξήλθε.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ ο 46χρονος δήλωσε ότι ο τραυματισμός του οφείλεται σε τυχαίο γεγονός και δεν είναι κάποιος υπεύθυνος για αυτόν.

 

*****

 

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή ''ΚΟΥΜΠΕ'' Ρεθύμνου, 74χρονος.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου.

 

*****

 

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή Μυκονιάτικα Καλλικράτειας Χαλκιδικής, 75χρονος.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πολύγυρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Β' Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.

 

*****

 

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, βραδινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή Πολύχρονο Χαλκιδικής, 80χρονος.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πολύγυρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Β' Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.

 

*****

 

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή ''ΜΕΛΙΝΤΑΣ'' Πλωμαρίου Λέσβου, 71χρονος.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο ''ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ'' Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Πλωμαρίου.

 

*****

 

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

  • 20χρονου από το λιμένα Τήνου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Δ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ VI'' Ν.Ν. 64 και

  • 69χρονου αλλοδαπού από το λιμένα Πίσω Αετού Ιθάκης στο λιμένα Σάμης Κεφαλληνίας εμ το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΟΔΥΣΣΕΑΣ'' Ν. Ιθάκης 459.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL