Βύθιση Α/Κ σκάφους στην Πύλο – Τραυματισμός επιβάτη Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στην Τήνο – Θάνατος λουόμενου στη Θάσο – Σύλληψη αλλοδαπών στην Πάτρα – Διακομιδή ασθενούς

Βύθιση Α/Κ σκάφους στην Πύλο – Τραυματισμός επιβάτη Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στην Τήνο – Θάνατος λουόμενου στη Θάσο – Σύλληψη αλλοδαπών στην Πάτρα – Διακομιδή ασθενούς
 
Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Πύλου, ότι κατά τη διάρκεια αλιευτικής δραστηριότητας 81χρονου επαγγελματία αλιέα με το υπό ιδιοκτησίας του Ε/Π-Α/Κ “ΔΗΜΗΤΡΗΣ” Λ.Π. 565, το σκάφος προσάραξε και στη συνέχεια βυθίστηκε στις βραχώδεις ακτές της νησίδος “ΧΕΛΩΝΗΣΙΟΥ” του όρμου Ναυαρίνου. 
Άμεσα στο σημείο κατέπλευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. διαπιστώνοντας τα ανωτέρω, ενώ από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός ή και δε διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση.
Η ανέλκυση του σκάφους πρόκειται να πραγματοποιηθεί με μέριμνα του ιδιοκτήτη, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πύλου. 
 
*****
 
Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Τήνου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “FAST FERRIES ANDROS” Ν.Π. 11124, ότι 90χρονος επιβάτης, κατά την επιβίβαση του στο πλοίο, έχασε την ισορροπία του στην κυλιόμενη κλίμακα, με αποτέλεσμα να πέσει και να υποστεί εκδορές στο πίσω μέρος του κεφαλιού. 
Ο ανωτέρω αρνήθηκε τη μεταφορά του στο Κέντρο Υγείας Τήνου, ενώ προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.  
 
*****
 
Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή «ΠΟΤΟΥ» Θάσου, 73χρονος αλλοδαπός.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Πρίνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Θάσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
 
*****
 
Στη σύλληψη μιας 24χρονης αλλοδαπής και του 49χρονου αλλοδαπού συνεργού της, προέβησαν απογευματινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό, η ανωτέρω κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο με σκοπό την παράνομη έξοδό της από τη χώρα, με την άμεση συνέργεια ενός 49χρονου αλλοδαπού, ο οποίος τη συνόδευε και θα ταξίδευε μαζί της.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.
 
*****
 
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Πάτμου στο λιμένα Πυθαγορείου Σάμου, με περιπολικό σκάφος του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 5χρονη η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL