Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα και την Ηγουμενίτσα – Αποβιβάσεις ασθενών από Κ/Ζ στη Θήρα και τη Σύρο

Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα και την Ηγουμενίτσα – Αποβιβάσεις ασθενών από Κ/Ζ στη Θήρα και τη Σύρο
 
 
Στη σύλληψη ενός 21χρονου αλλοδαπού, προέβησαν απογευματινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό, ο ανωτέρω κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.
 
*****
 
Στη σύλληψη ενός 33χρονου αλλοδαπού προέβησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε ελέγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του γραφείου Ασφάλειας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό. Επίσης διαπιστώθηκε ότι για τον ανωτέρω αλλοδαπό υπήρχε καταχώρηση με το μέτρο της απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.
 
 
*****
 
Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Θήρας, ότι 69χρονη αλλοδαπή επιβάτης, του Κ/Ζ “GEMINI” σημαίας Bahamas, έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Το “GEMINI” , κατέπλευσε στο αγκυροβόλιο “ΦΗΡΩΝ” ν.Θήρας, όπου η 69χρονη παρελήφθη από το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ Δ” Ν.Θ. 58, μεταφέρθηκε στον λιμένα “ΑΘΗΝΙΟΥ” και στη συνέχεια διεκομίσθη σε ιδιωτική κλινική για ιατρική περίθαλψη, ενώ το εν λόγω Κ/Ζ συνέχισε προς εκτέλεση του προγραμματισμένου του δρομολογίου. 
 
*****
 
Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σύρου, από το πλήρωμα του Κ/Ζ “CELESTYAL CRYSTAL” σημαίας Μάλτας, το οποίο είχε καταπλεύσει στη Σύρο προερχόμενο από λιμένα Μυκόνου, ότι 76χρονη αλλοδαπή επιβάτης έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε την 76χρονη διακομίζοντας την στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου για ιατρική περίθαλψη.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL