Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Κέρκυρα – Αποβίβαση ασθενούς από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο στα Χανιά – Διακομιδές ασθενών

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Κέρκυρα – Αποβίβαση ασθενούς από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο στα Χανιά – Διακομιδές ασθενών
 
     Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, βραδινές ώρες χθες, επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως Κέρκυρας, όταν Δ.Χ.Ε. όχημα με οδηγό μία 36χρονη, συγκρούστηκε με δίκυκλο όχημα που οδηγούσε ένας 21χρονος.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός του οδηγού και του συνοδηγού του δικύκλου, οι οποίοι διεκομίσθησαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας για ιατρικές εξετάσεις.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας, που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη η 36χρονη, η οποία στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη κατόπιν προφορικής εντολής του αρμόδιου Εισαγγελέα.
 
*****
 
Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Χανίων, ότι το Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο «ΜΥΚΟΝΟΣ ΠΑΛΑΣ» Ν.Π. 12554, το οποίο είχε αποπλεύσει από λιμένα Χανίων για λιμένα Πειραιά, επιστρέφει στον λιμένα Χανίων για να αποβιβάσει έναν 65χρονο, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Με τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι, ο ανωτέρω παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων για ιατρικές εξετάσεις, ενώ το «ΜΥΚΟΝΟΣ ΠΑΛΑΣ» απέπλευσε για συνέχιση του προγραμματισμένου του δρομολογίου.
 
*****
 
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, βραδινές ώρες χθες, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης: 
12χρονου από το λιμένα Πάτμου στο λιμένα Λέρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΔΕΛΦΙΝΙ”' Ν.Λ. 56,
55χρονης και 38χρονου από το λιμένα Αλόννησου στο λιμένα Βόλου, με το Ε/Π-Τ/Ρ “ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ” Ν.Π. 10001.
 
 
 
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL