Συνέχεια ενημέρωσης σχετικά με σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα στα Χανιά την 10/09/2018 – Θάνατος λουόμενης στην Αρτέμιδα – Σύλληψη αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα και στη Σάμο – Διακομιδή ασθενούς

Συνέχεια ενημέρωσης σχετικά με σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα στα Χανιά την 10/09/2018 – Θάνατος λουόμενης στην Αρτέμιδα – Σύλληψη  αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα και στη Σάμο – Διακομιδή ασθενούς 
 
Συνέχεια ενημέρωσης:
Αναφορικά με τη σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα στα Χανιά την 10/09/2018, γνωρίζεται ότι σύμφωνα με το Τελωνείο Χανίων, το ύψος των διαφυγόντων φόρων - δασμών ανέρχεται στο ποσό των τεσσάρων χιλιάδων επτακοσίων εξήντα οκτώ ευρώ και εξήντα τριών λεπτών (4.768,63€).
*****
Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από την παραλία Αγίου Νικολάου Αρτέμιδας, 72χρονη.
Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Σπάτων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
 
*****
Στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε εντός του επιβατικού λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, οι ανωτέρω κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό να μεταβούν παράνομα στο εξωτερικό.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
 
*****
Στη σύλληψη ενός (01) αλλοδαπού προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του γραφείου Ασφάλειας του Λιμεναρχείου Σάμου.
Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου από το λιμένα Μαλαγαρίου Σάμου, ο ανωτέρω κατείχε και επέδειξε δελτίο αιτούντος διεθνούς προστασίας που ανήκει σε άλλο πρόσωπο.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
 
*****
 
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Κουκουναριών στο λιμένα Βόλου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΡΩΣΣΟΣ” Ν.Σ. 158, 37χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL