Εντοπισμός αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους στην Κω – Θάνατος άνδρα στην Κόρινθο – Θάνατος λουόμενου στην Καβάλα – Απαγόρευση απόπλου Ε/Γ-Υ/Γ πλοίου στον Πειραιά

Εντοπισμός αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους στην Κω – Θάνατος άνδρα στην Κόρινθο – Θάνατος λουόμενου στην Καβάλα –   Απαγόρευση απόπλου Ε/Γ-Υ/Γ πλοίου στον Πειραιά 
 
Στον εντοπισμό επτά (07) αλλοδαπών καθώς και στη σύλληψη του 41χρονου αλλοδαπού διακινητή τους, προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Συγκεκριμένα, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή ''ΑΚΡΑ ΛΟΥΡΟΥ'' ν. Κω, σκάφος, στο οποίο επέβαιναν οι ανωτέρω αλλοδαποί. 
Ακολούθησε ακινητοποίηση του σκάφους και σύλληψη του 41χρονου αλλοδαπού χειριστή - διακινητή, για παράνομη είσοδο και παράνομη διακίνηση προσώπων.
Οι επτά (07) επιβαίνοντες μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο λιμένα Κω, ενώ από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το σκάφος μεταφοράς τους.
 
*****
 
Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή εντός διώρυγας Κορίνθου, 51χρονος ημεδαπός.
Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Ίσθμιας του Λιμεναρχείου Κορίνθου, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου-Καλαμάτας.
 
*****
 
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή “ΑΜΜΟΛΟΦΟΙ” Καβάλας, 57χρονος αλλοδαπός.
Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης.
 
*****
 
Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, το Λιμενικό Φυλάκιο Αργοσαρωνικού του Α΄ Λιμενικού Τμήματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ότι μετά την έξοδο από τον λιμένα Πειραιά, του Ε/Γ-Υ/Γ “FLYING DOLPHIN XVIII” Ν.Π. 11500, προκειμένου να εκτελέσει προγραμματισμένο δρομολόγιο, με προορισμό τους λιμένες Αίγινας και Αγκιστρίου, παρουσιάστηκε αδυναμία ανύψωσής του, λόγω πιθανής εμπλοκής αγνώστου αντικειμένου στην προπέλα. 
Το πλοίο επέστρεψε πλέοντας συμβατικά στον λιμένα Πειραιά, όπου αποβίβασε με ασφάλεια τους 85 επιβάτες που μετέφερε.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε η συνέχιση πλόων του, μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ οι επιβάτες προωθήθηκαν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρίας. 
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL