Πρόσκληση σε δημοσιογράφους

Πρόσκληση σε δημοσιογράφους

 

Με χαιρετισμό του Γενικού Γραμματέα Ναυτιλίας, Διονύση Τεμπονέρα, ανοίγουν αύριο, Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018, οι εργασίες της Ημερίδας για τα ελληνικά λιμάνια και τα εμπορευματικά κέντρα.

 

Το θέμα της Ημερίδας, η οποία αρχίζει στις 09.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Οργανισμού Λιμένα Πειραιώς, είναι «Συνεργασία Εμπορευματικών Κέντρων - Λιμένων, Ευρωπαϊκή Εμπειρία, Προκλήσεις». Την Ημερίδα διοργανώνουν από κοινού η Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής & Ναυτιλιακών Επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, η EUROPLATFORMS, η ΕΛΙΜΕ και ο ΕΕΣΥΜ.

Σε επισύναψη αποστέλλεται στους εκπροσώπους των ΜΜΕ το τελικό πρόγραμμα των εργασιών της Ημερίδας, κομβικό σημείο της οποίας είναι η σημασία που έχει η συνεργασία και η αλληλοσυμπληρούμενη δράση μεταξύ των Εμπορευματικών Κέντρων (Logistics Centres) και των Λιμένων, μέσα από την παρουσίαση της ευρωπαϊκής εμπειρίας από τα μέλη του Ευρωπαϊκού Δικτύου Εμπορευματικών Κέντρων (Europlatforms).

Η Ημερίδα θα εξετάσει την ελληνική εμπειρία και τις προκλήσεις, καθώς και τις δράσεις και τα σχέδια συνεργασίας Ελληνικών Λιμένων και Εμπορευματικών Κέντρων. Παρακαλείσθε για τη δημοσιογραφική κάλυψη της Ημερίδας

 

 

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL