Συλλήψεις αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα και στην Πάτρα - Διακομιδή ασθενούς

Συλλήψεις αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα και στην Πάτρα - Διακομιδή ασθενούς
 
  Στη σύλληψη τεσσάρων αλλοδαπών ηλικίας 41, 30, 24, και 21 ετών προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
  Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας σε Ι.Χ.Ε τύπου VAN με οδηγό τον 41χρονο, διαπιστώθηκε η ύπαρξη ειδικά διαμορφωμένου χώρου-κρύπτη στο πίσω μέρος του, όπου βρισκόταν επιμελώς κρυμμένοι ο 21χρονος, ο 30χρονος και ο 24χρονος, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό να τους μεταφέρει παράνομα στο εξωτερικό.
  Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα.  
 
                                                                               *****
  Στη σύλληψη ενός αλλοδαπού ηλικίας 21 ετών προέβησαν, βραδινές ώρες χθες,  στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
   Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, ο 21χρονος κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό.
   Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.
                                                                      
                                                                              *****
   Στη σύλληψη ενός 27χρονου αλλοδαπού προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες,  στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
  Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.
Επίσης, στη σύλληψη τριών αλλοδαπών ηλικίας 23,21 και 27 ετών προέβησαν  απογευματινές ώρες χθες,  στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
  Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, οι μεν 23χρονος και 27χρονη κατείχαν και επέδειξαν ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκουν σε άλλο πρόσωπο, ο δε 21χρονος κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα. 
    Προανακρίσεις διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.
 
                                                                             *****
     Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, απογευματινές ώρες χθες, από το λιμένα Τήνου στο λιμένα Σύρου, με το  Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΔΗΛΟΣ ΕΞΠΡΕΣ'' Ν.Π. 10032, 83χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL