Σύλληψη αλλοδαπών στην Πάτρα – Συνέχεια ενημέρωσης για διακοπή διελεύσεων διώρυγας Κορίνθου - Διακομιδή ασθενών

Στη σύλληψη τριών (03) αλλοδαπών, ηλικίας 45, 21 και 25 ετών αντίστοιχα προέβησαν, βραδινές ώρες χθες,  στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας Πατρών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας στην πύλη εισόδου  του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατελήφθησαν, ο 45χρονος ως οδηγός ΙΧΕ οχήματος, να μεταφέρει ως συνοδηγό την 21χρονη αλλοδαπή, η οποία κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκουν σε άλλο πρόσωπο, με την άμεση συνέργεια του 25χρονου , ο οποίος κατελήφθη νωρίτερα να επιβαίνει στο ίδιο όχημα και να αποβιβάζεται από αυτό στο σταθμό επιβατών του λιμένα προκειμένου να επιβιβασθεί στο ίδιο πλοίο πεζός.
Από τη Λιμενική Αρχή Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα και το ΙΧΕ όχημα.
*****
Συνέχεια ενημέρωσης:
Από το Λιμεναρχείο Κορίνθου ανακοινώνεται παράταση διακοπής διελεύσεων διώρυγας της Κορίνθου έως σήμερα 09/11/2018 και ώρα 16:00, λόγω μη ολοκλήρωσης πρόσθετων εργασιών αποκατάστασης βυθισμάτων της διώρυγας. 
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διακομίσθηκαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Θάσου στο λιμένα Κεραμωτής, με το Ε/Γ -Ο/Γ «ΘΑΣΟΣ Ι» Ν.Π. 11657, μία 82χρονη και μία 69χρονη, οι οποίες έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL