Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με τη σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα στην Ηγουμενίτσα –

Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με τη σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα στην Ηγουμενίτσα – Εντοπισμός και διάσωση αλλοδαπών στη Λέσβο – Παραλαβή με ελικόπτερο Π.Α. ασθενούς από κρουαζιερόπλοιο στη Ρόδο - Αλιευτικός έλεγχος στην Καβάλα
 
Συνέχεια ενημέρωσης:
  Αναφορικά με τη σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα στην Ηγουμενίτσα την 9/11/18, γνωρίζεται ότι, σύμφωνα με στοιχεία του Τελωνείου Ηγουμενίτσας, οι διαφυγόντες φόροι και δασμοί ανέρχονται στο ποσό των δύο χιλιάδων τετρακοσίων πενήντα τεσσάρων ευρώ και ενενήντα λεπτών (2.454,90€).
 
                                                                            *****
   Στον εντοπισμό και τη διάσωση δεκαπέντε (15) αλλοδαπών προέβη,  πρωινές ώρες σήμερα, παράκτιο περιπολικό του Πολεμικού Ναυτικού κατά τη διάρκεια περιπολίας του, στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής επιχείρησης “ΠΟΣΕΙΔΩΝ 2018”.
 Συγκεκριμένα, το ανωτέρω πλοίο εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή Παναγιούδας ν. Λέσβου, πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο, με ικανό αριθμό αλλοδαπών επιβαινόντων.
   Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, το πλήρωμα του πλοίου, προέβη στην ασφαλή περισυλλογή και διάσωση των ανωτέρω, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο λιμένα Μυτιλήνης ν. Λέσβου.
      Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.
 
                                                                            *****
     Με μέριμνα του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, παρελήφθη πρωινές ώρες σήμερα, από το Κ/Ζ ''GOLDEN IRIS''σημαίας Παναμά, το οποίο βρισκόταν στη θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά ν. Ρόδου, με ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, 75χρονος αλλοδαπός επιβάτης, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
     Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε στο ελικοδρόμιο του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου.
 
                                                                           *****
 
  Εκατόν ογδόντα (180) αλιεύματα του είδους “ΟΛΟΘΟΥΡΙΟ” κατασχέθηκαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τα στελέχη του Λιμενικού Φυλακίου Ελευθερών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας.
  Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε και συνελήφθη 52χρονος ημεδαπός στη θαλάσσια περιοχή “ΒΡΑΣΙΔΑ” Καβάλας να έχει αλιεύσει εκατόν ογδόντα (180) αλιεύματα του είδους “ΟΛΟΘΟΥΡΙΟ” υπολειπομένων διαστάσεων, χωρίς να κατέχει την προβλεπόμενη επαγγελματική άδεια αλιείας.
  Από την οικεία Λιμενική Αρχή επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις, ενώ τα ανωτέρω ζωντανά αλιεύματα ποντίστηκαν στη θάλασσα. 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL