Συλλήψεις αλλοδαπών για κατοχή πλαστών εγγράφων και ημεδαπής για διακίνησή τους στη Σάμο -

 Συλλήψεις αλλοδαπών για κατοχή πλαστών εγγράφων και ημεδαπής για διακίνησή τους στη Σάμο  - Σύλληψη κυβερνήτη Α/Κ σκάφους στον Πειραιά - Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Ηγουμενίτσα
 
 
Στη σύλληψη τεσσάρων αλλοδαπών, ηλικίας 22, 32, 33 και 35 ετών  καθώς και στη σύλληψη μιας ημεδαπής, ηλικίας 28 ετών προέβησαν, χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής  Σάμου.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, πρωινές ώρες χθες, από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Λιμεναρχείου Σάμου στον επιβατικό σταθμό του οικείου λιμένα, κατά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, εντοπίστηκαν οι ανωτέρω να κατέχουν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.
Στη συνέχεια, στο πλαίσιο της διενεργούμενης προανάκρισης και συντονισμένων ενεργειών, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, συνελήφθη η 28χρονη επί του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου κατά τον πλου του από Σάμο προς Πειραιά, ως διακινήτρια των πλαστών εγγράφων, διότι νωρίτερα την ίδια ημέρα, είχε καταφθάσει στη Σάμο και τα είχε παραδώσει στους τέσσερις συλληφθέντες αλλοδαπούς.
Από στελέχη του  Λιμεναρχείου Σάμου, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.
 
*****
Στη σύλληψη ενός 38χρονου προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του  Β' Λιμενικού Τμήματος Κερατσινίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.
Ειδικότερα, σε έλεγχο ταυτοπροσωπίας μελών πληρώματος που διενεργήθηκε επί του ανωτέρω Α/Κ  στο λιμένα Κερατσινίου, διαπιστώθηκε ότι ο κυβερνήτης απουσίαζε και είχε παράνομα αναθέσει την διακυβέρνηση του σκάφους στον 38χρονο.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
 
*****
 
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, επί της νέας παραλιακής οδού Ηγουμενίτσας, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό μια 65χρονη, συγκρούσθηκε με δίκυκλο όχημα το οποίο οδηγούσε 37χρονος,  με  αποτέλεσμα την πτώση και τον τραυματισμό του τελευταίου. 
Ο 37χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Ηγουμενίτσας για παροχή πρώτων βοηθειών, από όπου εξήλθε.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
 
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL