Τραυματισμός αλλοδαπού ναυτικού Φ/Γ πλοίου στο Βόλο – Τραυματισμός εργατοτεχνίτη στη Σαλαμίνα – Θάνατος γυναίκας στην Ιθάκη

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, για τραυματισμό 62χρονου αλλοδαπού, μέλους πληρώματος του Φ/Γ “MIRA AKAY” σημαίας Τουρκίας, το οποίο βρισκόταν ελλιμενισμένο στον εμπορικό λιμένα Βόλου. 
Ο ανωτέρω, ο οποίος τραυματίστηκε στο δάχτυλο του δεξιού του χεριού, διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου παραμένει νοσηλευόμενος. 
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
*****
Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Σαλαμίνας, για τραυματισμό 60χρονου εργατοτεχνίτη, την 03-10-2018 σε ναυπηγοεπισκευαστική επιχείρηση, ο οποίος κατά τη διάρκεια ελέγχου λειτουργίας κύριας μηχανής πρόωσης Ρ/Κ, τραυματίστηκε στην άνω φάλαγγα δακτύλου του δεξιού του χεριού.  
Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε σε εφημερεύον νοσοκομείο, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Γ' Λιμενικό Τμήμα (Σαλαμίνας) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.
*****
Χωρίς τις αισθήσεις της, ανασύρθηκε, βραδινές ώρες σήμερα, από τη  θαλάσσια περιοχή λιμένα «ΦΡΙΚΩΝ» Ιθάκης, 67χρονη.
Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ιθάκης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.
Από τη Λιμενική Αρχή Ιθάκης που διενεργεί την προανάκριση,  παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών. 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL