Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στη Χίο - Σύλληψη αλλοδαπού στην Ηγουμενίτσα

Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στη Χίο - Σύλληψη αλλοδαπού στην Ηγουμενίτσα 
 
 
Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Χίου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ'' Ν.Π. 12396, ότι μετά την ασφαλή πρόσδεση του πλοίου στον οικείο λιμένα και ενώ είχε ξεκινήσει η διαδικασία της φόρτωσης, παρουσίασε μηχανική βλάβη.
Το ανωτέρω πλοίο κατέπλευσε στο λιμένα της Χίου, προερχόμενο από λιμένα Πειραιά με τελικό προορισμό τον λιμένα Μυτιλήνης. Συνολικά στο πλοίο επέβαιναν 238 επιβάτες, ενώ από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου απαγορεύτηκε ο απόπλους του ανωτέρω  πλοίου μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα, ενώ οι επιβάτες προωθήθηκαν στον προορισμό τους με το Ε/Γ-Ο/Γ “ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ” Ν.Π. 11520.
 
*****
 
Στη σύλληψη ενός 34χρονου αλλοδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες χθες,  στελέχη του γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε διενεργηθέντα έλεγχο εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο άλλου προσώπου, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.
 
 
 
 
 
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL