Παραλαβή με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. μέλους πληρώματος από Φ/Γ πλοίο στη Ρόδο και θάνατός του – Θάνατος αλλοδαπού άνδρα στο Πόρτο Χέλι – Διακομιδή ασθενούς

Παραλαβή με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. μέλους πληρώματος από Φ/Γ πλοίο στη Ρόδο και θάνατός του – Θάνατος αλλοδαπού άνδρα στο Πόρτο Χέλι – Διακομιδή ασθενούς
 
Με μέριμνα του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, παρελήφθη απογευματινές χθες, από το Φ/Γ ''NEW ISLAND'' σημαίας Κύπρου που βρισκόταν στη θαλάσσια περιοχή 03ν.μ. ανατολικά Λίνδου ν. Ρόδου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 40χρονος αλλοδαπός, μέλος πληρώματος, ο οποίος σύμφωνα με δήλωση του Πλοιάρχου είχε πέσει από μεγάλο ύψος εντός του πλοίου και δεν είχε τις αισθήσεις του.
Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε στο λιμένα Μανδρακίου ν. Ρόδου, από όπου διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής, ενώ το ''NEW ISLAND'' βρίσκεται αγκυροβολημένο στη θαλάσσια περιοχή Φαληρακίου ν. Ρόδου.
 
 
*****
 
Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, το Α' Λιμενικό Τμήμα Πορτοχελίου του Λιμεναρχείου Ναυπλίου, για εντοπισμό 49χρονου αλλοδαπού άνδρα, χωρίς τις αισθήσεις του, στη χερσαία ζώνη του λιμένα Πορτοχελίου.
Άμεσα στο σημείο, μετέβη προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής διαπιστώνοντας τα ανωτέρω, ενώ ο 49χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. 
Από τη Λιμενική Αρχή Πορτοχελίου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας.
 
*****
 
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Μυκόνου στο λιμένα Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 79χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης. 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL