Εντοπισμός αλλοδαπών και σύλληψη των διακινητών τους στα Κύθηρα – Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα και τη Λέρο – Αδυναμία προσέγγισης Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στην Αρκίτσα

Εντοπισμός αλλοδαπών και σύλληψη των διακινητών τους στα Κύθηρα – Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα και τη ΛέροΑδυναμία προσέγγισης Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στην Αρκίτσα

 

Στον εντοπισμό εξήντα εννέα (69) αλλοδαπών και τη σύλληψη των δύο (02) αλλοδαπών διακινητών τους προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Κυθήρων.

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποιήθηκε στο Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ'' Ν.Π. 9173, το οποίο είχε καταπλεύσει στο λιμένα Διακοφτίου Κυθήρων.

Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Κυθήρων του Λιμεναρχείου Νεάπολης Βοιών που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω σκάφος.

 

*****

 

Στη σύλληψη τριών (03) αλλοδαπών προέβησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοία με προορισμό το εξωτερικό, κατείχαν και επέδειξαν οι μεν δύο πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και ο ένας ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκουν σε άλλο πρόσωπο, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

 

*****

 

Στη σύλληψη ενός 24χρονου αλλοδαπού προέβησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στελέχη του Λιμεναρχείου Λέρου.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο λιμένα Αγίας Μαρίνας Λέρου, κατά την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ-ΚΑΤΑΜΑΡΑΝ πλοίο, κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

 

*****

 

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Σκάλας Αταλάντης, απογευματινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΚΑΠΕΤΑΝ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ'' Ν.Π. 10657, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Αιδηψώ για Αρκίτσα, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγιση του στο λιμένα Αρκίτσας λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και ότι το πλοίο θα επιστρέψει στο λιμένα Αιδηψού.

Από το πλοίο επρόκειτο να αποβιβαστούν στο λιμένα Αρκίτσας δώδεκα (12) επιβάτες και έξι (06) οχήματα.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL