Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στο Ηράκλειο – Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα – Διακομιδή ασθενούς

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στο Ηράκλειο – Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα – Διακομιδή ασθενούς
 
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, βραδινές ώρες σήμερα, στην παραλιακή οδό “ΝΕΑΡΧΟΥ” Ηρακλείου, όταν Ε.Ι.Χ. όχημα με οδηγό έναν 62χρονο, παρέσυρε μία 46χρονη και μία 13χρονη, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους.
Οι ανωτέρω μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου “ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ” για ιατρική περίθαλψη, ενώ προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
 
 
 *****
 
Στη σύλληψη τεσσάρων (04) αλλοδαπών ηλικίας 57, 38, 24 και 21 ετών, προέβησαν απογευματινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα, πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό, εντοπίστηκε ο 57χρονος ως οδηγός Ι.Χ.Ε οχήματος, να μεταφέρει τον 38χρονο, τον 24χρονο και τον 21χρονο, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Επίσης, στη σύλληψη ενός 35χρονου αλλοδαπού προέβησαν, απογευματινές ώρες σήμερα,  στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε ελέγχο που πραγματοποιήθηκε από προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας με τη συνδρομή στελεχών του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, στο νότιο λιμένα Πατρών, κατελήφθη ως οδηγός Ι.Χ.Ε οχήματος να μεταφέρει το ανήλικο τέκνο του για λογαριασμό του οποίου κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο. 
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατασχέθηκαν τα Ι.Χ.Ε. οχήματα και τα ανωτέρω έγγραφα.
 
 
*****
 
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη, βραδινές ώρες χθες, από το λιμάνι Βαθέως Σάμου στο λιμάνι Καρλοβασίου Σάμου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. 14χρονη η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL