Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με τη σύλληψη αλλοδαπού για λαθραία καπνικά προϊόντα στη Μυτιλήνη - Επαφή φορτηγίδας με θαλαμηγό και τουριστικό σκάφος αναψυχής στο Πέραμα - Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα και στην Ηγουμενίτσα - Σύλληψη στον Πειραιά

Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με τη σύλληψη αλλοδαπού για λαθραία καπνικά προϊόντα στη Μυτιλήνη - Επαφή φορτηγίδας με θαλαμηγό και τουριστικό σκάφος αναψυχής στο Πέραμα - Συλλήψεις  αλλοδαπών στην Πάτρα και στην Ηγουμενίτσα - Σύλληψη στον Πειραιά 
 
Συνέχεια ενημέρωσης:
Αναφορικά με τη σύλληψη αλλοδαπού για λαθραία καπνικά προϊόντα στη Μυτιλήνη την 4-10-2019, αναφέρεται ότι οι διαφυγόντες δασμοί τους ανέρχονται στο χρηματικό ποσό των διακοσίων εβδομήντα επτά ευρώ και δεκαεννέα λεπτών (277,19 euro).
    *****
   Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Περάματος πρωινές ώρες σήμερα για την αποκοπή των κάβων πρόσδεσης της φορτηγίδας ''ΙΠΠΟΛΑ''Ν.Π. 2436 και τη μετακίνησή της στο θαλάσσιο χώρο από τη θαλάσσια περιοχή του προβλήτα 2 της Ναυπιγοεπισκευαστικής Ζώνης Περάματος στο θαλάσσιο χώρο έμπροσθεν του ναυπηγείου και με αποτέλεσμα την επαφή της με το Θ/Γ ''ΕΝΤΖΟΪ'' Ν.Π. 6684 και Τ/Ρ-Α/Ψ ''ΑΡΛΕΝΑ'' Ν.Σπετσών 316.
    Από το περιστατικό προκλήθηκαν υλικές ζημιές, ενώ δεν προκλήθηκε τραυματισμός ατόμων και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση ή εισροή υδάτων στα πλοία. 
   Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους της φορτηγίδας και των δύο σκαφών μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικών αξιοπλοΐας από τους νηογνώμονες που τα παρακολουθούν.
 
     *****
 Στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
  Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό, εντοπίστηκαν δύο (02) αλλοδαπές, οι οποίες κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα
   Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.
 
*****
   Στη σύλληψη μίας 25χρονης αλλοδαπής προέβησαν, βραδινές ώρες χθες,  στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
 Συγκεκριμένα, η ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό.
  Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.
***** 
  Στη σύλληψη ενός 33χρονου προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πειραιά.
  Συγκεκριμένα, ενημερώθηκε το Α΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ότι ο ανωτέρω εξύβρισε και απώθησε απρόκλητα μέλη πληρώματος του Ε/Γ-Ο/Γ ''BLUE STAR 2'' N.Π. 10764, το οποίο βρισκόταν ελλιμενισμένο στην Ακτή Βασιλειάδη (Πύλη Ε1) του κεντρικού λιμένα. 
  Στο σημείο έσπευσαν στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., εις βάρος των οποίων ο 33χρονος άσκησε επίσης απρόκλητα λεκτική και σωματική βία, στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου.
   Προανάκριση διενεργείται από η οικεία Λιμενική Αρχή.
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL