Σύλληψη αλλοδαπού για ναρκωτικά στο Ηράκλειο – Σύλληψη αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα – Επιβολή διοικητικών κυρώσεων για αλιεία στην Πύλο - Διακομιδές ασθενών

Σύλληψη αλλοδαπού για ναρκωτικά στο Ηράκλειο – Σύλληψη αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα – Επιβολή διοικητικών κυρώσεων για αλιεία στην Πύλο - Διακομιδές ασθενών 
 
Στη σύλληψη ενός 30χρονου αλλοδαπού προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου, για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και για παραβίαση περιορισμών διαμονής.
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχου, στον λιμένα Ηρακλείου, ο 30χρονος, κατά την αποβίβασή του από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο προερχόμενο από λιμένα Πειραιά, βρέθηκε να κατέχει μία (01) νάιλον συσκευασία, περιέχουσα ακατέργαστη ινδική κάνναβη μικτού βάρους 37,8 γραμμαρίων, δύο (02) χάρτινες συσκευασίες περιέχουσες ακατέργαστη ινδική κάνναβη μικτού συνολικού βάρους 0,3 γραμμαρίων και τμήμα αυτοσχέδιου τσιγάρου με αποσπάσματα ινδικής κάνναβης. 
Στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω είχε παραβιάσει τους όρους διαμονής που του έχουν επιβληθεί σύμφωνα με το αποφυλακιστήριο που κατείχε.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν στο σύνολό τους οι αναφερόμενες ουσίες.
*****
Στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε ελέγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του γραφείου Ασφάλειας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι κατείχαν και επέδειξαν ταξιδιωτικά έγγραφα  για τα οποία υπήρχε καταχώρηση με το μέτρο της απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.
*****
Από το Λιμεναρχείο Πύλου, κινήθηκαν οι διαδικασίες επιβολής διοικητικών κυρώσεων κατά 41χρονου για παράνομη αλιεία.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών , κατελήφθη ο ανωτέρω στη θαλάσσια περιοχή Μεθώνης, από περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. , να έχει αλιεύσει με χρήση υποβρύχιου τυφεκίου (ψαροντούφεκο), συνολικά είκοσι έξι κιλά και επτακόσια γραμμάρια (26,700 κ.) αλιεύματα (του είδους λούτσος), ήτοι περισσότερα των επιτρεπομένων (πέντε κιλών), τα οποία και κατασχέθηκαν.
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν  σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης: 
31χρονου αλλοδαπού από το λιμένα 'Ιου στο λιμένα Θήρας, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ IV'' Ν.Ν. 64. και
65χρονου από το λιμένα Σκοπέλου στο λιμένα Βόλου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ..
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL