Θάνατος γυναίκας στην Κόρινθο –Ακυβερνησία Ι/Φ σκάφους στην Κεφαλλονιά – Αδυναμία προσέγγισης Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στην Κάσο – Σύλληψη αλλοδαπού στην Πάτρα – Διακομιδές ασθενών

Θάνατος γυναίκας στην Κόρινθο –Ακυβερνησία Ι/Φ σκάφους στην Κεφαλλονιά – Αδυναμία προσέγγισης Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στην Κάσο – Σύλληψη αλλοδαπού στην Πάτρα – Διακομιδές ασθενών
 
 
Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα,  από τη θαλάσσια περιοχή “ΙΕΡΑΤΙΚΗΣ” Κορίνθου, 82χρονη ημεδαπή.
Η ανωτέρω μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Από τη Λιμενική Αρχή Κορίνθου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
 
*****
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Κεφαλληνίας, πρωινές ώρες σήμερα, για περιστατικό ακυβερνησίας λόγω μηχανικής βλάβης του Ι/Φ ''DORIA PRIMERO'' σημαίας Ισπανίας, στην είσοδο του λιμένα Αργοστολίου, στο οποίο επέβαιναν τρεις (03)  αλλοδαποί.
Άμεσα απέπλευσαν προς παροχή συνδρομής το Φ/Γ βοηθητικό Ιχθυοκαλλιέργειας “ΑΙΟΛΟΣ” Ν. Αργοστολίου 538 καθώς και το Ρ/Κ “ΜΑΚΗΣ” Ν. Αργοστολίου 546, το οποίο ρυμουλκήθηκε ''DORIA PRIMERO'' στον λιμένα Αργοστολίου, όπου προσδέθηκε με ασφάλεια.
Από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός, ενώ από τη Λιμενική Αρχή Κεφαλληνίας απαγορεύτηκε ο απόπλους του ανωτέρω Ι/Φ μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.
 
*****
 
 
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Καρπάθου, πρωινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΠΡΕΒΕΛΗΣ'' Ν. Ρεθύμνου 06, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Ρόδο για Χάλκη -Διαφάνι -Κάρπαθο -Κάσο -Σητεία -Ηράκλειο – Ανάφη- Θήρα -Μήλο -Πειραιά, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγιση του στο λιμένα της Κάσου, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και ότι το πλοίο θα συνεχίσει το δρομολόγιό του για  το λιμένα Σητείας.
 
*****
 
Στη σύλληψη ενός 29χρονου προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες,  στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
  Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στο νότιο λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.
  Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.
 
*****
 
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, πρωινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης: 
60χρονου, από το λιμένα Καβάλας στο λιμένα Θάσου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και
85χρονου από το λιμένα ν. Καστού Λευκάδας στο λιμένα Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας με το Ε/Γ- Δ/Ρ ''ΚΑΣΤΟΣ ΙΙ'' Ν.Π. 11341.
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL