Τραυματισμός στελεχών Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ στην Πάτρα

Τραυματισμός στελεχών Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ στην Πάτρα –  Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Πάτρα

Απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Πάτρας, ενημερώθηκε για περιστατικό τραυματισμού δύο βαθμοφόρων του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. ηλικίας 25 και 24 ετών, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης υπηρεσίας εντός του λιμένα Πάτρας.

Ο τραυματισμός επήλθε όταν τα στελέχη Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. προσπάθησαν να αποτρέψουν  την είσοδο δύο αλλοδαπών στη χερσαία ζώνη λιμένα και συγκεκριμένα όταν ένας από τους αλλοδαπούς κατά την προσπάθεια ακινητοποίησής του τους επιτέθηκε με λεπίδα μαχαιριού, τραυματίζοντάς τους, τον έναν στο δεξί και τον άλλον στο αριστερό άνω άκρο. Στη συνέχεια ο αλλοδαπός συνελήφθη.

Οι δυο βαθμοφόροι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Π.Π.Ν. Πατρών, από όπου εξήλθαν μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Στη συνέχεια, συνελήφθη και ο δεύτερος αλλοδαπός στην προσπάθειά του να κλέψει αντικείμενα, εισερχόμενος στο Ι.Χ.Ε. όχημα  Λιμενικού οργάνου, ο οποίος είχε εμπλακεί στη σύλληψη του πρώτου.

Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

=======================

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών από στελέχη της Υποδ/νσης Ασφαλείας Πατρών/ Τμ. Αλλοδαπών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοία με προορισμό την Ιταλία, τέσσερις (04) αλλοδαποί, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Κατόπιν προφορικής εντολής του αρμόδιου Εισαγγελέα ο ένας από τους τέσσερις αφέθηκε ελεύθερος λόγω ανηλικότητας.

Επίσης, συνελήφθη μεσημβρινές ώρες χθες, στην πύλη εισόδου του νότιου λιμένα Πατρών από στελέχη της Υποδ/νσης Ασφαλείας Πατρών/ Τμ. Αλλοδαπών, 33χρονος αλλοδαπός, ο οποίος παρείχε άμεση συνέργεια συνοδεύοντας και συνταξιδεύοντας με δύο (02) αλλοδαπούς, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας. 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL