Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με τη σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή 100,26 γραμμαρίων κοκαΐνης στη Μύκονο βραδινές ώρες χθες - Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα – Διακομιδή ασθενούς

 
Συνέχεια ενημέρωσης:
Αναφορικά με την σύλληψη ενός 29χρονου αλλοδαπού για ναρκωτικά, βραδινές ώρες χθες στη Μύκονο, γνωρίζεται ότι κατόπιν νομότυπης έρευνας σε οικία που διέμενε ο ανωτέρω στην περιοχή «ΑΝΩ ΜΕΡΑ» Μυκόνου, από στελέχη  Λιμεναρχείου Μυκόνου και με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.  βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια διάφανη νάιλον συσκευασία με περιεχόμενο ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 1,72 γραμμαρίων, ποσότητα την οποία κατείχε από κοινού ο 29χρονος με την 26χρονη αλλοδαπή σύνοικο του, η οποία επίσης συνελήφθη.
*****
Στη σύλληψη ενός 46χρονου αλλοδαπού προέβησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην πύλη εξόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών, ο ανωτέρω ως οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος που εκφορτώθηκε από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο προερχόμενο από το εξωτερικό, κατείχε και επέδειξε πλαστή άδεια κυκλοφορίας.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν το όχημα καθώς και το ανωτέρω έγγραφο.
***** 
Στη σύλληψη τριών (03) συνολικά αλλοδαπών προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες,  στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω κατά τη διάρκεια ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν στο νέο λιμένα Πατρών, κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Αίγινας στο λιμένα Πειραιά, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 49χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL