Συλλήψεις αλλοδαπών στη Σάμο – Αδυναμία προσέγγισης Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στο λιμένα Χίου – Σύλληψη αλλοδαπού στη Βάρκιζα – Τραυματισμός επιθεωρητή φορτίου στο Αλιβέρι – Διακομιδή ασθενούς

Συλλήψεις αλλοδαπών στη Σάμο – Αδυναμία προσέγγισης Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στο λιμένα Χίου –  Σύλληψη αλλοδαπού στη Βάρκιζα – Τραυματισμός επιθεωρητή φορτίου στο Αλιβέρι  –  Διακομιδή ασθενούς
 
Στη σύλληψη έξι (06) αλλοδαπών προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Λιμεναρχείου Σάμου.
Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο λιμένα Μαλαγαρίου, κατά την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, κατείχαν και επέδειξαν ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκουν σε άλλα πρόσωπα.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.
 
*****
 
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Χίου, πρωινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΔΙΑΓΟΡΑΣ'' Ν.Π. 12520,  το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από λιμένα Πειραιά για Χίο – Μυτιλήνη, ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών κρίνεται επισφαλής η προσέγγιση του πλοίου στο λιμένα της Χίου και ότι θα συνεχίσει το ταξίδι του για να καταπλεύσει στον λιμένα Μεστών Χίου.
Από το πλοίο επρόκειτο να αποβιβαστούν στο λιμένα της Χίου εκατόν τριάντα οκτώ (138) επιβάτες, δεκαπέντε (15) Φ/Γ, δεκατέσσερα (14) Ι.Χ.Ε. οχήματα και έξι (06) Δ/Κ ενώ με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας ενημερώθηκε το επιβατικό κοινό και οι μεταφορείς φορτηγών οχημάτων.
 
*****
 
Στη σύλληψη ενός 53χρονου αλλοδαπού προέβησαν, βραδυνές ώρες χθες, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Λαυρίου σε συνεργασία με τα στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Λιμεναρχείου Σαρωνικού για παράβαση του άρθρου 394 Π.Κ. (αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος).
Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην περιοχή της Βάρκιζας,  ο ανωτέρω ως οδηγός τροχόσπιτου  κατείχε και επέδειξε άδεια κυκλοφορίας  που ανήκε σε άλλο πρόσωπο. Επίσης, κατείχε και επέδειξε διαβατήριο, δελτίο ταυτότητας και δίπλωμα οδήγησης των οποίων η ημερομηνία λήξης είχε παρέλθει, ενώ το διαβατήριο και η ταυτότητα είχαν καταχωρηθεί ως κλεμμένα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Λαυρίου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα  ανωτέρω έγγραφα.
 
*****
 
Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Αλιβερίου για περιστατικό τραυματισμού 83χρονου ημεδαπού ιδιώτη επιθεωρητή φορτίου,  εντός Φ/Γ πλοίου, το οποίο είχε προσδέσει σε λιμενικές εγκαταστάσεις εργοστασίου.
Ο ανωτέρω τραυματίστηκε στο δεξί άνω άκρο και μεταφέρθηκε  με ασθενοφόρο όχημα των εγκαταστάσεων στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου για την παροχή των πρώτων βοηθειών, ενώ στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο  Γενικό Νοσοκομείο Αττικής ΚΑΤ.
Προανάκριση διενεργείται από το Δ' Λιμενικό Τμήμα Αλιβερίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας.
 
*****
 
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, μεσημβρινές ώρες χθες, από το λιμένα ν. Σύρου στο λιμένα ν. Μυκόνου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 31χρονη η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL