Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με τη σύλληψη ημεδαπού για κατοχή 698,20 γραμμαρίων κάνναβης στα Χανιά – Εντοπισμός και διάσωση αλλοδαπών στη Μήθυμνα – Απαγόρευση απόπλου φορτηγού πλοίου λόγω μηχανικής βλάβης στην Πάρο – Σύλληψη αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα

Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με τη σύλληψη ημεδαπού για κατοχή 698,20 γραμμαρίων κάνναβης στα Χανιά – Εντοπισμός και διάσωση αλλοδαπών στη Μήθυμνα – Απαγόρευση απόπλου φορτηγού πλοίου  λόγω μηχανικής βλάβης στην Πάρο – Σύλληψη αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα 
 
Συνέχεια ενημέρωσης:
Αναφορικά με τη σύλληψη ημεδαπού για κατοχή 698,20 γραμμαρίων κάνναβης από τα στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας και της ''ΟΜΑΔΑΣ Χ'' του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων πρωινές ώρες της 15/03/2019, γνωρίζεται ότι μετά την αποστολή των συσκευασιών στη Χημική Υπηρεσία Χανίων, βρέθηκε στο εσωτερικό μέρος σε μία από αυτές, μια επιπλέον λευκή πλαστική συσκευασία περιέχουσα ηρωίνη καθαρού βάρους 49,30 γραμμαρίων.
 
      *****
Στον εντοπισμό και τη διάσωση είκοσι τριών (23) αλλοδαπών προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Ειδικότερα, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή ''ΤΟΜΑΡΟΝΗΣΙΑ'' ν. Λέσβου, πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο, με ικανό αριθμό αλλοδαπών επιβαινόντων.
Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, το πλήρωμα του ανωτέρω σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. προέβη στην ασφαλή περισυλλογή και διάσωση των ανωτέρω, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο λιμένα Σκάλας Συκαμιάς.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Μήθυμνας. 
 
     *****
 
Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Πάρου από τον Πλοίαρχο του Φ/Γ ''ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΑΚΗΣ'' Ν.ΜΥΤ. 41, ότι κατά την διάρκεια χειρισμών πλαγιοδέτησής του στον εμπορικό προβλήτα ''ΒΙΝΤΖΙ'' Παροικίας Πάρου, διαπιστώθηκε δυσλειτουργία της Νο 2 ηλεκτρομηχανής.
Η δυσλειτουργία αποκαταστάθηκε με ιδία μέσα και το πλοίο προσέδεσε ασφαλώς στην προβλήτα, όπου του απαγορεύτηκε ο απόπλους μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.
                                                                   
     *****
Στη σύλληψη δύο 35χρονων αλλοδαπών προέβησαν, βραδινές ώρες χθες,  στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, σε διενεργηθέντα έλεγχο εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι επέδειξαν ταξιδιωτικά έγγραφα τα οποία έφεραν πλαστές σφραγίδες εισόδου σε έδαφος SCHENGEN και ότι υπήρχε καταχώρηση με το μέτρο της απαγόρευσης εισόδου τους σε έδαφος SCHENGEN.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.
 
     
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL