Εντοπισμός και διάσωση αλλοδαπών στη Σάμο – Σύλληψη αλλοδαπών στην Πάτρα – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμούς στη Σάμο

Εντοπισμός και διάσωση αλλοδαπών στη Σάμο – Σύλληψη αλλοδαπών στην Πάτρα –  Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμούς στη Σάμο
 
  Στον εντοπισμό και τη διάσωση πενήντα ενός (51) αλλοδαπών προέβη,  πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, πλωτό σκάφος δύναμης FRONTEX, το οποίο βρισκόταν σε περιπολία στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής επιχείρησης ''ΠΟΣΕΙΔΩΝ 2019''.
  Ειδικότερα, το ανωτέρω πλωτό εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή βόρεια      ν. Σάμου, πνευστή λέμβο, με ικανό αριθμό αλλοδαπών επιβαινόντων.
  Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, το πλήρωμα του ανωτέρω σκάφους FRONTEX, προέβη στην ασφαλή περισυλλογή και διάσωση των αλλοδαπών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο λιμένα Μαλαγαρίου.
   Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
 
*****
 
  Στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών ηλικίας 30 ετών, προέβησαν πρωινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
  Συγκεκριμένα, σε ελέγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, οι 30χρονες κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
  Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.
 
*****
        
  Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, στην περιφερειακή οδό Μαλαγαρίου στα “ΤΑΜΠΑΚΙΚΑ” Σάμου, όταν ΙΧΕ όχημα με 57χρονη οδηγό, συγκρούστηκε με ΙΧΕ όχημα με 41χρονη οδηγό.
     Οι οδηγοί μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο όχημα στο  Γενικό Νοσοκομείο Σάμου. 
     Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή. 
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL