Σύλληψη διακινητή αλλοδαπών στην Πάτρα – Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα - Σύλληψη οδηγού στην Ιθάκη – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στον Πειραιά – Πτώση Ι.Χ.Ε. οχήματος στον Πόρο – Διακομιδή ασθενούς

Σύλληψη διακινητή αλλοδαπών στην Πάτρα – Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα - Σύλληψη οδηγού στην Ιθάκη – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στον Πειραιά – Πτώση Ι.Χ.Ε. οχήματος στον Πόρο – Διακομιδή ασθενούς

 

Στη σύλληψη ενός 39χρονου διακινητή αλλοδαπών προέβησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών, διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω 39χρονος ως οδηγός Φ/Γ οχήματος, το οποίο επρόκειτο να φορτωθεί σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, μετέφερε επιμελώς κρυμμένους σε πρόχειρα διαμορφωμένη κρύπτη εντός του χώρου του φορτίου, δύο (02) αλλοδαπούς στερούμενους ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω Φ/Γ όχημα.

 

*****

 

Στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών προέβησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοία με προορισμό το εξωτερικό, κατείχαν και επέδειξαν ο μεν πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο και η δε ταξιδιωτικό έγγραφο που ανήκει σε άλλο πρόσωπο, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

 

*****

 

Για οδήγηση στερούμενος άδειας ικανότητας καθώς και ασφαλιστηρίου συμβολαίου συνελήφθη ένας οδηγός δίκυκλου οχήματος, μεσημβρινές ώρες σήμερα, εντός της χερσαίας ζώνης του λιμένα Βαθέως Ιθάκης, από τα στελέχη του Γραφείου Τροχαίας της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ιθάκης.

 

*****

 

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, πλησίον της Πύλης Ε1 στο λιμένα Πειραιά, όταν ο οδηγός ενός Ε.Δ.Χ. φορτηγού οχήματος στην προσπάθειά του να αποφύγει διερχόμενη πεζή που έτρεχε, φρενάρισε αλλάζοντας ελαφρώς την πορεία του οχήματος, ενώ μετά το φρενάρισμα η πεζή ακούμπησε μετωπικά το όχημα, με αποτέλεσμα την πτώση της και τον ελαφρύ τραυματισμό της.

Άμεσα η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο ''ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ'' Γενικό Νοσοκομείο Βούλας για την παροχή των πρώτων βοηθειών και περαιτέρω εξετάσεις.

Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

 

*****

 

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Πόρου, μεσημβρινές ώρες σήμερα, για περιστατικό πτώσης Ι.Χ.Ε. οχήματος στη θαλάσσια περιοχή ''ΜΕΓΑΛΟ ΝΕΩΡΙΟ'' Πόρου, χωρίς επιβαίνοντες.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. όπου διαπίστωσαν την ύπαρξη του εν λόγω Ι.Χ.Ε. οχήματος εντός της θάλασσας, σε βάθος περίπου μισό μέτρο, το οποίο με μέριμνα του ιδιοκτήτη ανελκύστηκε χωρίς να προκληθεί θαλάσσια ρύπανση.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πόρου, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός.

 

*****

 

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, απογευματινές ώρες σήμερα, από το λιμένα ν. Τήνου στο λιμένα ν. Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 82χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

 

 

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL