Συνέχεια ενημέρωσης για την ανεύρεση σορού γυναίκας αγνώστων λοιπών στοιχείων στα Ίσθμια - Απαγόρευση απόπλου σε ιστιοφόρο σκάφος στη Μήλο- Εντοπισμός σορού αγνώστων λοιπών στοιχείων στη Ρόδο – Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα και την Ηγουμενίτσα

Συνέχεια ενημέρωσης:
Ταυτοποιήθηκε, η σορός γυναίκας αγνώστων λοιπών στοιχείων που εντοπίστηκε  πρωινές ώρες σήμερα, στη θαλάσσια περιοχή της Κρυφής Ισθμίας.
Πρόκειται για 51χρονη ημεδαπή.
*****
Απαγόρευση απόπλου επεβλήθη απογευματινές ώρες σήμερα στο ιστιοφόρο σκάφος αναψυχής ''SWISS MOCHA'' σημαίας Ελβετίας, στο λιμένα Αδάμαντα ν. Μήλου, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια ελέγχου από τα παραπάνω στελέχη, διαπιστώθηκε η διαφήμιση εκμετάλλευσης του εν λόγω σκάφους σε διεθνείς ιστοσελίδες, κατά παράβαση των διατάξεων του Ν. 4256/2014 (ΦΕΚ 92 Α'), άνευ ναύλωσης.
Από τη Λιμενική Αρχή Ίου κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.
*****
Εντοπίστηκε, πρωινές ώρες σήμερα, μία (01) σορός, αγνώστων λοιπών στοιχείων, σε προχωρημένη σήψη σε βραχώδη περιοχή Πεύκων, πλησίον παραλίας Φώκιας Ρόδου.
Ανωτέρω σορός μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Δωδεκανήσου για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής και τοξικολογικής εξέτασης.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου.
*****
Στη σύλληψη μίας 29χρονης αλλοδαπής προέβησαν, βραδινές ώρες σήμερα,  στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, η ανωτέρω σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή της σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχε και επέδειξε  πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο , με σκοπό την παράνομη έξοδό της από τη χώρα.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.
*****
Στη σύλληψη ενός 19χρονου αλλοδαπού προέβησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής εντός του επιβατικού σταθμού λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω κατείχε και επέδειξε  ταξιδιωτικά έγγραφα άλλου προσώπου, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL