Τραυματισμός εργαζομένου στο Κερατσίνι – Σύλληψη αλλοδαπού στην Πάτρα – Σύλληψη οδηγού δίκυκλου οχήματος στην Ιθάκη – Εντοπισμός νεκρής θαλάσσια χελώνας

 
Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Κερατσινίου για περιστατικό τραυματισμού 27χρονου εργαζομένου σε ιδιωτικό συνεργείο επισκευών, κατά την διάρκεια εργασιών εντός Ε/Γ – Ο/Γ πλοίου, το οποίο βρίσκεται πρυμνοδετημένο στο Νέο Μόλο Δραπετσώνας του λιμένα Κερατσινίου.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα στο Γ.Ν. Νίκαιας – Πειραιά «ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» για διενέργεια ιατρικών εξετάσεων.
Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Κερατσινίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθησαν ο πλοίαρχος του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, ο τεχνικός ασφαλείας του πλοίου και ο νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας εργασιών.
*****
Στη σύλληψη ενός 29χρονου αλλοδαπού προέβησαν, απογευματινές ώρες σήμερα,  στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε  το ανωτέρω έγγραφο.
*****
Για οδήγηση δίκυκλου οχήματος χωρίς άδεια ικανότητας οδήγησης συνελήφθη μία 41χρονη αλλοδαπή, βραδινές ώρες σήμερα, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ιθάκης, κατά τη διάρκεια ελέγχου εντός της χερσαίας ζώνης του λιμένα Βαθέως Ιθάκης.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή. 
*****
Μία θαλάσσια χελώνα εντοπίστηκε νεκρή από τη Λιμενική Αρχή Αίγινας στην θαλάσσια περιοχή Αγκιστρίου.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL