Τραυματισμός ναυτικού στο Ε/Γ – Ο/Γ «BLUE STAR ΔΗΛΟΣ» στη Νάξο

Τραυματισμός ναυτικού στο Ε/Γ – Ο/Γ «BLUE STAR ΔΗΛΟΣ» στη Νάξο  - Τραυματισμός ναυτικού στο Ε/Γ-Ο/Γ «ΠΛΑΤΥΤΕΡΑ ΘΑΣΟΥ» στο Βόλο - Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Τήνο – Σύλληψη παράνομου αλλοδαπού στην Πάτρα - Μεταφορά νεογνού

Η Λιμενική Αρχή Νάξου ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, για περιστατικό τραυματισμού 30χρονου έλληνα ναυτικού, μέλος του πληρώματος του Ε/Γ-Ο/Γ «BLUE STAR ΔΗΛΟΣ» Ν.Π. 12082.

Συγκεκριμένα κατά την διαδικασία πρόσδεσης του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στο λιμάνι της Νάξου, προερχόμενο από λιμένες Πειραιά – Πάρου και λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, κόπηκαν δύο (02) σχοινιά πρόσδεσης του πλοίου (κάβοι), με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 30χρονου.

Ο 30χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα στο Κέντρο Υγείας Νάξου για παροχή πρώτων βοηθειών, όπου και εξήλθε.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Νάξου.  

======================

Η Λιμενική Αρχή Αμαλιάπολης ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου «ΠΛΑΤΥΤΕΡΑ ΘΑΣΟΥ» Ν.Π. 11234, για τραυματισμό 38χρονου έλληνα ναυτικού, μέλος του πληρώματος, ενώ εκτελούσε εργασίες επί του πλοίου.  

Το Ε/Γ-Ο/Γ βρίσκεται σε ναυπηγείο της περιοχής στο οποίο εκτελούνται εργασίες συντήρησης.

Ο 38χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου και παραμένει νοσηλευόμενος.  

Προανάκριση διενεργείται από το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Αμαλιάπολης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου.   

======================

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, επί της παραλιακής οδού του εξωτερικού λιμένα της Τήνου και εντός χερσαίας ζώνης, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό 49χρονο προσέκρουσε μετωπικά σε στύλο φωτισμού.

Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης ήταν ο τραυματισμός του 49χρονου και η πρόκληση υλικών ζημιών τόσο στο Ι.Χ.Ε. όχημα όσο και στο στύλο.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε από στέλεχος Λ.Σ. – ΕΛ. ΑΚΤ. της οικείας Λιμενικής Αρχής στο Κέντρο Υγείας Τήνου για παροχή πρώτων βοηθειών, από όπου και εξήλθε, ενώ κατά την διάρκεια ελέγχου των εγγράφων του οχήματος διαπιστώθηκε ότι δεν έφερε ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

Προανάκριση διενεργείται από το Υπολιμεναρχείο Τήνου.

======================

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε άτομα που επρόκειτο να ταξιδέψουν με Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, 19χρονη αλλοδαπή, η οποία κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό της από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

======================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, μεταφέρθηκε απογευματινές ώρες χθες, από το λιμάνι της Λέρου στο λιμάνι της Κω, με ναυαγοσωστικό Λ.Σ. – ΕΛ. ΑΚΤ., νεογνό, το οποίο έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL