Ανεύρεση σορού γυναίκας αγνώστων λοιπών στοιχείων στην Κεφαλονιά - Θάνατος λουόμενου στη Χίο - Ακυβερνησία ιστιοφόρου σκάφους στη Μύκονο - Ακυβερνησία ιστιοφόρου σκάφους στην Κεφαλονιά

 Ανεύρεση σορού γυναίκας αγνώστων λοιπών στοιχείων στην Κεφαλονιά - Θάνατος λουόμενου στη Χίο - Ακυβερνησία ιστιοφόρου σκάφους στη Μύκονο - Ακυβερνησία ιστιοφόρου σκάφους στην Κεφαλονιά 
 
       Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε βραδινές ώρες χθες, γυναίκα αγνώστων λοιπών στοιχείων, από τη θαλάσσια περιοχή Γραδάκια Κεφαλληνίας.
         Η γυναίκα είχε ύψος περίπου 1,70μ, ηλικίας περίπου 60 ετών, αδύνατης σωματικής διάπλασης,είχε κοντά μαλλιά καστανού χρώματος και φορούσε μαύρο μαγιό. Η σορός μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας.
         Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.          
 
        *****
      Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, βραδινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή Αγίας Φωτεινής Χίου,73χρονος ημεδαπός.
     Ο άνδρας μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου Σκυλίτσειο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
    Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
 
        *****
    Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Μυκόνου, για περιστατικό ακυβερνησίας του ιστιοφόρου ''ΠΑΟΛΟ'' Ν.Λευκάδας 329 στη θαλάσσια περιοχή της μαρίνας Νέου Λιμένα Μυκόνου, με έξι ημεδαπούς επιβαίνοντες, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί έξω από αυτήν.
   Στην περιοχή μετέβησαν το ιδιωτικό σκάφος ''ΕΛΙΣΑΒΕΤ΄΄ Τ.Μ. 621 καθώς και το Ε/Γ-Τ/Ρ-Δ/Ρ ΄΄ΔΗΛΟΣ ΕΞΠΡΕΣ΄΄ Ν.Π. 10032, το οποίο ρυμούλκησε το ιστιοφόρο με ασφάλεια στη μαρίνα του Νέου Λιμένα Μυκόνου.
     Από το Λιμεναρχείο Μυκόνου που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.
 
         *****
 
        Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Κεφαλληνίας, για περιστατικό ακυβερνησίας του ιστιοφόρου σκάφους ''BILLIS'' Ν.Πειραιά 9884 στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά ν.Κεφαλληνίας, με έξι ημεδαπούς επιβαίνοντες.
        Στην περιοχή μετέβη το ιδιωτικό σκάφος ''ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ''  Τ.Α. 182 το οποίο εντόπισε το ιστιοφόρο και με τη συνδρομή του κατέπλευσε ασφαλώς στο λιμένα Πόρου Κεφαλονιάς.
     Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''BILLIS'' μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL