Τραυματισμοί αλλοδαπών ναυτικών στη Μύκονο και και στην Κέα – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στη Χαλκίδα – Συλλήψεις οδηγών στη Μυτιλήνη και στη Χίο – Εντοπισμός όπλου στην Αιδηψό – Διακομιδές ασθενών

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Μυκόνου, βραδινές ώρες χθες, για περιστατικό τραυματισμού ενός 61χρονου αλλοδαπού ναυτικού, μέλος πληρώματος του Ε/Γ -Τ/Ρ «ΜΟΝΤΕ ΚΑΡΛΟ» Ν.Π. 12571.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω επέβαινε με έτερο μέλος του πληρώματος στη βοηθητική λέμβο του πλοίου και τραυματίστηκε στην προσπάθεια του να προσδέσει τη λέμβο σε παραπλέον σκάφος όταν παρουσιάστηκε βλάβη σε αυτή.
Ο 61χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου για την παροχή των πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια σε ιδιωτική κλινική των Αθηνών για περαιτέρω εξετάσεις.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Μυκόνου.
*****
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Κέας, μεσημβρινές ώρες χθες, για περιστατικό τραυματισμού ενός 47χρονου αλλοδαπού ναυτικού, μέλος πληρώματος του Ε/Γ -Τ/Ρ «ΧΕΡΑ» Ν.Π. 11732 .
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω τραυματίστηκε, κατά δήλωση πλοιάρχου, στην προσπάθεια του να βοηθήσει θαλαμηγό σκάφος να ξεμπερδέψει την άγκυρα του.
Ο 47χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κέας και στη συνέχεια με Ε/Γ -Ο/Γ πλοίο στο Λαύριο με προορισμό Νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.
Προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Κέας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Λαυρίου.
*****
Τροχαίο ατύχημα, σημειώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, στην συρταρωτή γέφυρα πορθμού Ευρίπου, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό έναν 46χρονο, προσέκρουσε σε προπορευόμενο Ι.Χ.Ε. όχημα, με οδηγό μία 45χρονη και επιβαίνοντα το 06χρονο τέκνο της.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός του 06χρονου, ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, για παροχή πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών .
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας. 
*****
Ένας 19χρονος οδηγός δίκυκλου οχήματος συνελήφθη βραδινές ώρες χθες, στην οδό Π. Κουντουριώτη Μυτιλήνης από τα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, επειδή στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση, επιβλήθηκαν και οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις . 
*****
Ένας 20χρονος οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος συνελήφθη βραδινές ώρες χθες, στην οδό Λ. Αιγαίου Χίου από τα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, επειδή στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου που διενεργεί την προανάκριση, επιβλήθηκαν και οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις . 
*****
Ένα πιστόλι βρέθηκε κατά την διαδικασία εξαλίευσης των διχτυών με Α/Κ -Π/Κ σκάφος στη θαλάσσια περιοχή Ήλιων Β. Ευβοϊκού κόλπου στη θέση «ΘΕΡΜΑ», σε βάθος περίπου τριάντα (30) μέτρων και σε απόσταση περίπου πενήντα (50) μέτρων από την ακτή. 
Από το Λιμεναρχείο Αιδηψού  που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω όπλο και ενημερώθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες για τις δικές τους ενέργειες.
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, χθες και σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης: 
10χρονου, 25χρονης και 24χρονης, από το λιμένα Καμαριώτισσας Σαμοθράκης στο λιμένα Αλεξανδρούπολης, με το Α/Κ ''ΝΙΚΟΣ'' Ν.Α. 113,
61χρονου, από το λιμένα Θάσου στο λιμένα Κεραμωτής, με το Ε/Γ -Ο/Γ «ΘΑΣΟΣ Ι» Ν.Π. 11657 και
72χρονης από το λιμένα ν. Σκοπέλου στο λιμένα Βόλου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. .
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL