Συνέχεια ενημέρωσης για την ανεύρεση σορού άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων στον Άλιμο την 26/06/2019 - Έρευνες προς εντοπισμό αγνοούμενου κολυμβητή και εντοπισμός της σορού του στη Σέριφο – Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στην Αλεξανδρούπολη -

 

Συνέχεια ενημέρωσης για την ανεύρεση σορού άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων στον Άλιμο την 26/06/2019 - Έρευνες προς εντοπισμό αγνοούμενου κολυμβητή και εντοπισμός της σορού του στη Σέριφο – Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στην Αλεξανδρούπολη - Θάνατος λουόμενου στη Ζάκυνθο Διακομιδές ασθενών

 

Συνέχεια ενημέρωσης:

Αναφορικά με τη σορό άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων που εντοπίστηκε πρωινές ώρες την 26-06-2019, στην παραλία Α' Αλιπέδου Αλίμου, γνωρίζεται ότι αναγνωρίστηκε και πρόκειται για 92χρονο ημεδαπό.

 

*****

 

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Σερίφου, βραδινές ώρες χθες, ότι 61χρονος αλλοδαπός, είχε μεταβεί για λήψη θαλασσίου λουτρού στη θαλάσσια περιοχή Μακρύ Γιαλού ν. Σερίφου και αγνοείται.

Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες εντοπισμού του από περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. και από ξηράς από περιπολικό όχημα Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ.

Ο 61χρονος εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα, στην ανωτέρω θαλάσσια περιοχή, χωρίς τις αισθήσεις του, από το περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. και μεταφέρθηκε στο χερσαίο χώρο του όρμου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του από ιατρό του Περιφερειακού Πολυδύναμου Ιατρείου Σερίφου.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

 

*****

 

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Αλεξανδρούπολης, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΣΑΟΣ ΙΙ'' Ν.Π.10599, ότι κατά τη διαδικασία πρόσδεσής του στον οικείο λιμένα, προερχόμενο από λιμένα ν. Σαμοθράκης, παρουσιάστηκε βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή, ενώ κατόπιν αδυναμίας πρόσδεσης αρχικά αγκυροβόλησε στη θαλάσσια περιοχή της λιμενολεκάνης, και στη συνέχεια κατέπλευσε με τη χρήση της δεξιάς κύριας μηχανής.

Οι 243 επιβάτες, τα 44 Ι.Χ., τα 11 Δ/Κ και τα 07 Φ/Γ, που επέβαιναν στο ανωτέρω πλοίο αποβιβάστηκαν με ασφάλεια, ενώ από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης απαγορεύτηκε ο απόπλους του μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

Το επόμενο προγραμματισμένο δρομολόγιο του ''ΣΑΟΣ ΙΙ'' την 15:30 για λιμένα ν. Σαμοθράκης παρέμεινε ανεκτέλεστο, ενώ επιβατικό κοινό πρόκειται να εξυπηρετηθεί με έκτακτο δρομολόγιο.

 

*****

 

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή “ΤΣΙΛΙΒΙ” Ζακύνθου, 81χρονος.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ζακύνθου.

 

*****

 

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

  • 84χρονη αλλοδαπού, από το λιμένα Αγνὠντα ν. Σκοπέλου στο λιμένα Βόλου, με το Ε/Ρ-Τ/Χ “ΜΑΡΙΑΝΗ” Τ.Σ. 119 Α',

  • 65χρονου από το λιμένα ν. Λευκάδας στο λιμένα Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΝΤΟΛΦΙΝ ΕΞΠΡΕΣ ΙΙ” Ν.Λ. 313 και

  • 63χρονου και 91χρονης από το λιμένα ν. Πάρου στο λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΕΡΙΘΕΛΓΗ Ι” Ν.Π.8745.

 

 

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL