Κατάσχεση δίθυρων μαλακίων ακατάλληλων για κατανάλωση στη Σκάλα Κατερίνης -

Κατάσχεση δίθυρων μαλακίων ακατάλληλων για κατανάλωση στη Σκάλα Κατερίνης - Σύλληψη αλλοδαπού στην Ηγουμενίτσα - Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμούς στον Πόρο - Διακομιδή ασθενούς

 

Στη σύλληψη ενός 60χρονου αλλοδαπού οδηγού Φ/Γ ψυγείου οχήματος προέβησαν, πρωινές ώρες χθες, στελέχη του Γ΄ Λιμενικού Τμήματος Σκάλας Κατερίνης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε στο λιμένα Κίτρου Πιερίας Φ/Γ όχημα, εντός του ψυκτικού θαλάμου του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν είκοσι ένα χιλιάδες και εκατόν εβδομήντα κιλά (21.170kg) δίθυρα μαλάκια του είδους ''μύδι'', ακατάλληλα για κατανάλωση.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

 

*****

 

Στη σύλληψη ενός 33χρονου αλλοδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικά έγγραφο, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.

 

*****

 

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, βραδινές ώρες χθες, επί της παραλιακής οδού λιμένα Πόρου, περιοχή ''ΠΟΥΝΤΑ'', όταν δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε 17χρονη, παρέσυρε 82χρονο διερχόμενο πεζό, με αποτέλεσμα την ανατροπή του οχήματος και τον τραυματισμό και των δύο.

Άμεσα οι ανωτέρω διακομίστηκαν με δημοτικό ασθενοφόρο όχημα στο Κέντρο Υγείας Γαλατά για την παροχή των πρώτων βοηθειών, από όπου η 17χρονη εξήλθε, ενώ ο 82χρονος διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Άργους για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πόρου.

 

*****

 

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διακομίστηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμένα ν. Θάσου στο λιμένα Κεραμωτής Καβάλας, με το Ε/Γ-Ο/Γ ''ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Χ'' Ν.Π. 12287, 03χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL