Θάνατος λουόμενου στη Χαλκίδα - Θάνατος λουόμενης στο Πόρτο Ράφτη - Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα - Σύλληψη αλλοδαπού στην Ηγουμενίτσα – Παροχή συνδρομής σε τραυματισμένη γυναίκα σε δύσβατη παραλία στα Χανιά – Προσάραξη Ι/Φ σκάφους στην Άνδρο

 Θάνατος λουόμενου στη Χαλκίδα - Θάνατος λουόμενης στο Πόρτο Ράφτη -  Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα - Σύλληψη αλλοδαπού στην Ηγουμενίτσα – Παροχή συνδρομής σε τραυματισμένη γυναίκα σε δύσβατη παραλία στα Χανιά – Προσάραξη Ι/Φ σκάφους στην Άνδρο
 
   Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Λευκαντίου νότιου Ευβοϊκου κόλπου, 82χρονος.
  Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο  Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
  Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.
 
*****
  Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από την παραλία  Καλού Γυαλού Πόρτο Ράφτη, 75χρονη.
   Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Μαρκόπουλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. 
   Από τη Λιμενική Αρχή Μαρκόπουλου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στο Νεκροτομείο Αθηνών.
 
*****
  Στη σύλληψη τεσσάρων (04) αλλοδαπών προέβησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
  Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην πύλη εισόδου οχημάτων και στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, διαπιστώθηκε ότι  42χρονη οδηγός  Ι.Χ.Ε. οχήματος, το οποίο επρόκειτο να φορτωθεί σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, μετέφερε με την άμεση συνέργεια 22χρονου αλλοδαπού, δύο (02) αλλοδαπές ηλικίας 40 και 42 ετών οι οποίες κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
  Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω Ι.Χ.Ε όχημα.
 
        *****
Στη σύλληψη ενός 28χρονου αλλοδαπού προέβησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής εντός του επιβατικού σταθμού λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό και παράλληλα είχε απαγόρευση εισόδου σε έδαφος SCHENGEN. 
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.
                *****
          Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Χανίων από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων μεσημβρινές ώρες σήμερα, για συνδρομή σε περιστατικό 36χρονης τραυματισμένης γυναίκας, στην περιοχή της Ιεράς Μονής Γκουβερνέτου, σε δύσβατη παραλία.
              Άμεσα για την περιοχή αναχώρησε περιπολικό όχημα της οικείας Λιμενικής Αρχής από ξηράς, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και ιδιωτικό ταχύπλοο σκάφος. Το ταχύπλοο σκάφος παρέλαβε την γυναίκα, όπου με τη συνοδεία του περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. κατέπλευσε στο λιμενίσκο Σταυρού Ακρωτηρίου και στην συνέχεια, ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ την παρέλαβε και διακόμισε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων ΄΄ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ΄΄, απ΄ όπου και εξήλθε.
                       
           *****
        Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Άνδρου, για την προσάραξη σε αβαθή του ιστιοφόρου σκάφους ''FLICA'', σημαίας Μ. Βρετανίας, με έναν επιβαίνοντα, στην θαλάσσια περιοχή εντός της λιμενολεκάνης Γαυρίου ν.Άνδρου.
           Στην περιοχή έσπευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου εντόπισε το ανωτέρω ιστιοφόρο. 
        Το ''FLICA'' αποκολλήθηκε με τη συνδρομή ιδιώτη δύτη και με τη συνοδεία του περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. κατέπλευσε αυτοδύναμα και ασφαλώς στο λιμένα Γαυρίου. Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός ατόμων ή εισροή υδάτων και  δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
             Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Άνδρου που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ιστιοφόρου μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL