Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στον Πειραιά - Θάνατος ανδρός στην Κατερίνη - Παροχή συνδρομής σε Ε/Γ -Τ/Ρ σκάφος στη Μύκονο – Θάνατος επιβάτη Ε/Γ -Ο/Γ πλοίου στην Σκάλα Αταλάντης

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, βραδινές ώρες σήμερα, στην περιοχή «ΗΕΤΙΩΝΑ» Πύλη Ε2 λιμένα Πειραιά, όταν δίκυκλο όχημα με οδηγό έναν 58χρονο συγκρούστηκε με Ι.Δ.Χ. όχημα με οδηγό έναν 28χρονο, με αποτέλεσμα την πτώση του δικύκλου και τον τραυματισμό του οδηγού του.
Ο 58χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο «ΤΖΑΝΕΙΟ» Νοσοκομείο Πειραιά και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας .
Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.
*****
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή «ΕΔΕΜ» παραλίας Πιερίας , 67χρονος.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γ.Ν.Ν.Κ., όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση διενεργείται από το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Σκάλας Κατερίνης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.
*****
Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Μυκόνου, από τον πλοίαρχο του Ε/Γ -Τ/Ρ σκάφους «BLUE SKY» Ν.Π. 12054, με τρία (03) άτομα πλήρωμα και δέκα (10) επιβάτες, το οποίο βρισκόταν αγκυροβολημένο στον όρμο «ΨΑΡΡΟΥ» Μυκόνου, ότι παρουσίασε το σκάφος μηχανική βλάβη και συνέπεια των δυσμενέστατων καιρικών συνθηκών να βρίσκεται σε δυσχερή θέση.
Άμεσα στην περιοχή έσπευσε το Ρ/Κ «CHRISTOS XVII» Ν.Π. 2987 στο οποίο επέβαινε στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής , το οποίο προσέδεσε το ανωτέρω Ε/Γ -Τ/Ρ σκάφος και το ρυμούλκησε με ασφάλεια στη θαλάσσια περιοχή «ΟΡΝΟΣ».
Από το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός και δεν διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ οι επιβάτες αποβιβάστηκαν πριν την ρυμούλκηση με την συνδρομή του Τ/Χ σκάφους «ΖΑΦ16» ΤΜ. 547. 
Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του «BLUE SKY» μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα.
*****
Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σκάλας Αταλάντης, ότι 72χρονος, ο οποίος επέβαινε ως επιβάτης στο Ε/Γ -Ο/Γ πλοίο  «ΓΕΩΡΓΙΟΣ Κ.» Ν.Π. 12487 για να ταξιδέψει από λιμένα Αιδηψού για Αρκίτσα, αισθάνθηκε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του κατά την διάρκεια του πλου. 
Ο 72χρονος, με τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι της Αρκίτσας, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κ.Υ. Αταλάντης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 
Από το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Σκάλας Αταλάντης του Λιμεναρχείου Στυλίδας, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL