Σύλληψη αλλοδαπού στην Ηγουμενίτσα – Απαγόρευση απόπλου σκαφών στη Νίσυρο – Τραυματισμός εργαζόμενου στην Ελευσίνα – Ελαφρύς τραυματισμός αλλοδαπής στη Μήλο – Θάνατος λουόμενης στο Κιάτο – Διακομιδές ασθενών

Σύλληψη αλλοδαπού στην Ηγουμενίτσα Απαγόρευση απόπλου σκαφών στη Νίσυρο – Τραυματισμός εργαζόμενου στην Ελευσίνα – Ελαφρύς τραυματισμός αλλοδαπής στη Μήλο – Θάνατος λουόμενης στο Κιάτο – Διακομιδές ασθενών

 

Στη σύλληψη ενός 22χρονου αλλοδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

 

*****

 

Απογευματινές ώρες χθες, το Ε/Γ ''CARPE DIEM 4'' σημαίας Τουρκίας με δεκαπέντε (15) επιβαίνοντες, κατά τη διαδικασία πρόσδεσής του στο λιμένα Μανδρακίου Νισύρου, προσέκρουσε στο ελλιμενισμένο Ε/Γ-Τ/Ρ ΄΄ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΕΡΑΝΤΩΝΗΣ'' Ν. Κω 83 με τρεις (03) επιβαίνοντες, με αποτέλεσμα να προκαλέσει σε αυτό υλικές ζημιές στο ζωνάρι.

Από το Λιμενικό Σταθμό Νισύρου απαγορεύτηκε ο απόπλους και των δύο σκαφών μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

 

*****

 

Περιστατικό τραυματισμού έλαβε χώρα, μεσημβρινές ώρες χθες, εντός των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, όταν ένας 58χρονος εργαζόμενος έπεσε από την καρότσα μικρού φορτηγού οχήματος (των ναυπηγείων), όπου βρισκόταν μαζί με άλλους εργαζόμενους.

Στέλεχος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. μετέβη στο σημείο όπου διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω 58χρονος είχε χτυπήσει στην αριστερή πλευρά του κεφαλιού του κοντά στο φρύδι, ενώ άμεσα διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας αρχικά, και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Κ.Α.Τ. Γενικό Νοσοκομείο Αττικής.

Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ελευσίνας.

 

*****

 

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Μήλου, απογευματινές ώρες χθες, ότι στη θαλάσσια περιοχή ''ΣΑΡΑΚΗΝΙΚΟ'' 12χρονη αλλοδαπή χρήζει παροχής βοήθειας κατόπιν τραυματισμού της που προκλήθηκε από πτώση στη θάλασσα.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ενώ η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Μήλου αρχικά, και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με το Ε/Γ-Τ/Χ ''SEA JET 2'' σε νοσοκομείο της Αττικής για περαιτέρω ιατρικό έλεγχο.

 

*****

 

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, βραδινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Κοκκωνίου Ν. Κορινθίας, 81χρονη.

Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κιάτου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου – Καλαμάτας για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Δ' Λιμενικό Τμήμα Κιάτου του Λιμεναρχείου Κορίνθου.

 

*****

 

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, βραδινές ώρες χθες, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

  • 85χρονου από το λιμένα Νάξου στο λιμένα Θήρας, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙΙ'' Ν.Ν.62 και

  • 22χρονου από το λιμένα Ηρακλειάς στο λιμένα Νάξου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ IV'' Ν.N.64 .

 

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL