Αιφνίδιος θάνατος ημεδαπού στις Σπέτσες - Σύλληψη αλλοδαπού στη Χίο για διευκόλυνση μεταφοράς έτερου αλλοδαπού - Σύλληψη αλλοδαπών στην Πάτρα - Διακομιδές ασθενών

Αιφνίδιος θάνατος ημεδαπού στις Σπέτσες - Σύλληψη αλλοδαπού στη Χίο για διευκόλυνση μεταφοράς έτερου αλλοδαπού - Σύλληψη αλλοδαπών στην Πάτρα - Διακομιδές ασθενών 
 
 
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Σπετσών, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ότι στο Παλιό λιμένα Σπετσών, 66χρονος ημεδαπός έχασε τις αισθήσεις του μπροστά από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη στο Πολυδύναμο Ιατρείο Σπετσών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Λιμεναρχείο Σπετσών που διενεργεί την προανάκριση,παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.   
 
*****
Ένας αλλοδαπός εντοπίστηκε και συνελήφθη μεσημβρινές ώρες χθες, από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου,με τη συνδρομή στελεχών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου, στον επιβατικό λιμένα Χίου.
Συγκεκριμένα, κατά την επιβίβαση επιβατών σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό τον Πειραιά, εντοπίστηκε  22χρονος αλλοδαπός, ο οποίος μετέφερε εντός της αποσκευής του κρυμμένο, έτερο αλλοδαπό, με σκοπό να διευκολύνει την μεταφορά του στην ενδοχώρα.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
 
*****
Στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες,  στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε ελέγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.       
 
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, βραδινές ώρες χθες, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης: 
80χρονης από το λιμένα Πάρου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙV'' Ν.Ν. 64 και 
17χρονης και 91χρονου από το λιμένα Καταπόλων Αμοργού στο λιμένα Νάξου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙΙ'' Ν.Ν. 62.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL